fbpx

Zo snel mogelijk verantwoord afvallen met PowerSlim!

zo snel mogelijk verantwoord afvallen bij The Slim Company in Zoetermeer

Zo snel mogelijk verantwoord afvallen? Dat kan bij The Slim Company in Zoetermeer! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach biedt jou persoonlijke en medische begeleiding tijdens het afvallen op een verantwoorde en gezonde manier. Geen crashdiëten en andere afslankmiddelen. The Slim Company coacht mensen met overgewicht om zo snel mogelijk af te vallen met PowerSlim!

Zo snel mogelijk afvallen met PowerSlim

Voordat je aan een PowerSlim dieet begint zal er vooraf een intake- en kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarin je samen met Iris van Kralingen de strijd aan gaat tegen de overtollige kilo’s. Bij deze intake- en kennismakingsgesprek wordt je streefgewicht bepaald, je huidige eetpatroon, levensstijl en dagindeling besproken. Als volgt wordt er een inschatting gemaakt hoe lang het PowerSlim dieet voor jou gaat duren met de bijbehorende kosten.

PowerSlim producten

Meld je aan bij The Slim Company voor het PowerSlim dieet en ontvang een starterspakket met daarin 54 PowerSlim producten in diverse lekkere smaken voor maar €14,95. Bij aanvang krijg je ook een brochure met meer uitleg over het PowerSlim dieet en het PowerSlim kookboek met veel weekmenu’s en meer dan 80 overheerlijke recepten!

Afvallen met het PowerSlim afslankplan

Het PowerSlim afslankplan bestaat uit drie fasen.

  • Fase 1: afvallen
  • Fase 2: streefgewicht bereiken
  • Fase 3: stabilisatie

Als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald, helpen wij je om dit gewicht te behouden. Door een andere levensstijl en eetpatroon toe te passen in je dagelijks leven weerhoudt je jezelf van het beruchte jojo-effect. Het jojo-effect kan er namelijk voor zorgen dat al die kilo’s net zo snel weer terugkomen. Na al dat harde werk verdien jij het ook om weer lekker in je vel te zitten!

Voordelen van PowerSlim

Zo snel mogelijk afvallen met het PowerSlim afslankplan!

✔ Deskundig advies
✔ Lekkere producten
✔ Gezond voedingspatroon
✔ Makkelijk vol te houden
✔ Wetenschappelijk onderbouwd

Verder is de begeleiding gratis bij het aanvragen van het PowerSlim dieet!

Wil jij ook zo snel mogelijk afvallen met het PowerSlim dieet? Neem dan contact op met The Slim Company! Iris van Kralingen kan jou persoonlijke en medische begeleiding bieden tijdens het afvallen. Ook als je kampt met de problemen zoals voedselallergieën, (gluten)intoleranties of diabetes. Contacteer via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683.

 

Aanbevolen

Paleo Dieet

Detox kuur

Hulp Bij Afvallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *