Wat is een lifestyle coach

Tegenwoordig hoor je vaak over lifestyle coaches. Maar wat is een lifestyle coach precies en nog belangrijker: Wat kan een lifestylecoach voor je doen? 

Iedereen is in zijn leven op zoek naar een bepaald ritme. De balans tussen activiteit en rust. Het wel willen genieten van heerlijk eten, maar wel gezond en op gewicht blijven. Het gaat er voornamelijk om dat je graag gezond en vitaal wilt zijn en blijven.

Soms is de balans een zoek. Je wilt een bepaald doel bereiken met bijvoorbeeld sport, werk of een dieet. Of wil je simpelweg meer energie hebben overdag? Een lifestyle coach helpt je om jouw leven onder de loep te nemen.

Samen met je lifestyle coach kijk je naar de verschillende aspecten van je leven. Waar zitten de verbeterpunten en waar liggen de uitdagingen die in de weg staan van jou en je doelen. Er wordt niet alleen gekeken naar eten en drinken, maar ook naar bewegen en ontspannen. Je gaat het niet alleen hebben over de dingen die niet mogen, maar juist ook over de dingen die wel mogen.

Bij The Slim Company sta jij voorop! Jouw leven is het belangrijkste en daar moet je goed mee omgaan. Ben je benieuwd naar wat een lifestyle coach voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een voorlichtingsgesprek.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in