fbpx

Ik durf weer een rokje aan

Gewicht voor PowerSlim?

119 kilo

Had je altijd al overgewicht?

Ik ben van kleins af aan altijd veel te zwaar geweest. In de pubertijd werd het gelukkig wat minder, maar te zwaar was ik nog steeds. Na 2 zwangerschappen is het helemaal bergafwaarts gegaan! Ik ben in 3 jaar tijd ruim 30 kilo aangekomen.

Wanneer kwam de omslag?

Ik was het zat. Ik wilde een fitte moeder zijn. Mijn moeder heeft al vaker een hartinfarct gehad en ik wilde het risico op hart- en vaatziekten bij mij zeker verlagen. Daarnaast leefde ik bourgondisch en gooide ik er met de pet naar. Met alles wat ik deed kreeg ik het warm. Ik schaamde mij zo dat ik mijn dochtertje niet eens naar school durfde te brengen. Ik kreeg vaker last van hyperventilatie en ik zat het liefst de hele dag binnen. Ik voelde mij echt te min.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik wilde wat aan mijn overgewicht doen. Ik heb vele diëten geprobeerd en niks hielp! Totdat ik een open dag van PowerSlim tegenkwam. Ik ging er met schaamte naar toe. Maar ik kan er nu een traan om laten van blijdschap! Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, EEN NIEUWE WERELD IS VOOR MIJ OPEN GEGAAN!

Vond je het zwaar?

Suiker is een soort verslaving. Je moet je niet laten verleiden door dingen in huis te halen die je niet mag eten. Gelukkig kon ik met het PowerSlim afslank- programma heerlijke PowerSlim producten in huis halen die ik wel mocht eten. Ook een pluspunt is dat ik fijn met mijn gezin kon mee eten. Het beviel mij uitstekend!

Hoeveel kilo ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik ben binnen een half jaar tijd 39 kilo afgevallen dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding.

Zal je op gewicht blijven denk je?

Ik ben nu bijna een half jaar op gewicht. Mijn coach heeft mij een gezond voedingspatroon aangeleerd. Ik weet nu hoe ik dit gewicht kan blijven vasthouden. Ik ben niet dik meer, maar vol slank. En daar ben ik trots op! En dat is het enige wat telt.

nieuwecampagneedited

 

 

 

 

 

 

 

 

Beginnen met PowerSlim?

Staat u al te trappelen om zo snel mogelijk te beginnen met PowerSlim? Dan kunt u direct een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

PowerSlim maakt u energieker en fitter

Drie dagen na aanvang van het PowerSlim dieet, zijn de aanwezige suikers in uw lichaam volledig opgebruikt. Als er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan zijn vetreserves omzetten in bruikbare energie. U merkt dat gelijk doordat u zich minder moe, maar wel veel fitter en energieker gaat voelen! Bovendien merkt u dat uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen.

Hoe werkt het PowerSlim afslankprogramma?

Het PowerSlim afslankprogramma betekent niet dat u minder moet gaat eten, maar de focus legt op het anders leren eten. Bij aanvang van het PowerSlim Afslankprogramma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door heerlijke PowerSlim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling, dat uw lichaam aanzet tot afvallen. Afhankelijk van de resultaten kan er in het tweede en laatste stadium steeds meer gezonde producten naar eigen keuze toegevoegd worden, mede voor uw gewichtsbehoud en stabilisatie van uw gewicht.

Lees ook de succesverhalen van onze andere klanten die met veel succes hun overtollige kilo’s met PowerSlim zijn kwijt geraakt!

PowerSlim resultaten meten

Uw PowerSlim dieetcoach zal regelmatig uw gewichtsafname te meten, de gehaalde resultaten bespreken en eventuele vragen van beantwoorden. Zo voelt u zich bij Slim Company altijd gesteund en gehoord en staat u er nooit alleen voor! Elke vooruitgang juichen wij toe en ook bij een terugval peppen wij u weer op, zodat u recht op uw doel kunt blijven afgaan. Wij doen het samen met u!

Laat dit jaar uw jaar zijn en ga samen met Slim Company de uitdaging aan om nu voor eens en altijd van uw overtollige kilo’s af te komen. Of u nu 5 of 50 kilo wil afslanken. Binnen ons breed aanbod van medische begeleiding, hebben wij hier meerdere afslankprogramma’s voor. Samen kiezen wij voor de afslankmethode die past bij uw gezondheid, doelstelling en te behalen streefgewicht.

Ga naar Afslankrecepten voor een aantal lekkere recepten met Power Slim producten

Ga naar Power Slim producten voor een overzicht van 120 verschillende producten