fbpx

Voedingsadvies op maat

voedingsadvies

Voedingsadvies

Voedingsadvies nodig? Een gezonde leefstijl begint bij jezelf, maar met het voedingsadvies en persoonlijke begeleiding van The Slim Company krijg jij een steuntje in de rug! Het is belangrijk dat we goed én gezond eten, want je lichaam moet je leven lang mee… Ook kan voedingsadvies helpen bij het afslanken. Iris van Kralingen, eigenaresse, meet een voedingsadvies aan op maat en kijkt hierbij naar de best passende oplossing voor jou.

Gezond eten

Er zijn verschillende manieren om gezond te eten en het is de basis voor een goed functionerend, sterk en gezond lichaam en gestel. Een gezond voedingspatroon is hierbij van belang. De Schijf van Vijf is hiervan een goed voorbeeld. Hierin wordt beschreven welk soort voedsel je dagelijks nodig hebt op basis van de voedingsstoffen die erin zitten om fit de dag door te komen. Geef producten zoals volkorenproducten, peulvruchten, groenten, fruit, noten en vis de voorkeur boven producten met veel vet, suikers en zout. Kies en kook het liefst met verse producten, dan bepaal je zelf hoeveel vet, suiker of zout je gebruikt. Als drinken is het beter om voor water, thee (zonder suiker) en verse vruchtsappen te kiezen.

Allergieën en intoleranties

Voedselallergieën en (gluten)intoleranties kunnen belemmerend zijn als het gaat om gezond eten. Je kunt dan namelijk niet alles verdragen wat je binnenkrijgt en allergische reacties of ziek worden zijn hiervan de gevolgen. Bij intoleranties zijn de klachten minder heftig en acuut. Uiteraard zijn hiervoor wel vervangende producten voor. Ook als je vegetariër bent. The Slim Company kan ook bij deze uitzonderingen voedingsadvies geven met medische begeleiding. Wil jij je lichaam ontgiften en diepgaand reinigen met een detox kuur? Dan wordt daar rekening mee gehouden en het heeft het een positieve werking op je immuunsysteem.

Tips

Gezonde voeding is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het helpt mee om lekker in je vel te zitten en je gezond te voelen. Overdrijf niet, het is geen strak keurslijf. Ook kan het de kans verkleinen op diverse aandoeningen zoals hart- en vaatziekten. Wanneer je afwisselend eet in de goede hoeveelheden dan krijg je vanzelf voldoende voedingsstoffen binnen. Het voedingsadvies kan tevens een goede ondersteuning zijn tijdens het afslanken, ook als je een voedselallergie of intolerantie hebt of diabetes.

Dus heb je behoefte aan een goed voedingsadvies of wil je graag op een gezonde manier afvallen? Zoek dan niet verder en neem contact op met Iris van Kralingen via info@slimcompany.nl of bel op 079-3162589 of 06-30011683.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *