fbpx

Vetpercentage verlagen met een koolhydraatarm dieet!

beste dieet

Vetpercentage verlagen? Dat kan bij The Slim Company in Zoetermeer met een koolhydraatarm dieet! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach biedt jou persoonlijke begeleiding tijdens dit koolhydraatarm dieet om verantwoord af te vallen.

Vetpercentage meten/berekenen

Je vetpercentage meten of berekenen is mogelijk met een formule. Deze formule geeft alleen een indicatie van je vetpercentage en werkt alleen voor mannen en vrouwen boven de 18 jaar met een normale lichaamsbouw. De formule voor het berekenen van je vetpercentage is op basis van geslacht, lichaamsgewicht, lichaamslengte, nekomtrek, middelomtrek en heupomtrek. De heupomtrek geldt alleen voor vrouwen.

vetpercentage verlagen berekenen slimcompany koolhydraatarm

Vetpercentage verlagen met een koolhydraatarm dieet

Je vetpercentage verlagen is mogelijk met een koolhydraatarm dieet. Een koolhydraatarm dieet valt bij The Slim Company onder medische begeleiding bij het afvallen. Bij een koolhydraatarm dieet worden voedingsmiddelen met een hoeveelheid koolhydraten beperkt of vervangen door voedingsmiddelen met een hoger percentage aan eiwitten. Eiwitten nemen het hongergevoel weg, omdat ze de maag beter vullen en de bloedsuikerspiegel stabieler houden. Dit weerhoudt jou ook sneller om naar die tussendoortjes te grijpen waar veel suikers in zitten.

Koolhydraat vrij dieet leidt tot sneller gewichtsverlies, omdat er tijdens dit dieet je lichaam van een koolhydratenstofwisseling overgaat naar een vet stofwisseling. De opgeslagen vetten, wat behoort tot je vetpercentage, wordt dan verbrand in het lichaam.

Vetpercentage verlagen met The Slim Company

Laat je vetpercentage verlagen, samen met Iris van Kralingen die jou kan begeleiden als voedingsdeskundige, in het afvalproces. Zij maakt een behandelplan op maat zodat jij op een gezonde en verantwoorde manier kan afvallen.

Medische begeleiding

Je wilt je vetpercentage verlagen, maar je hebt voedselallergieën, (gluten)intoleranties of diabetes? Maak je geen zorgen, Iris van Kralingen heeft een medische achtergrond waarin zij ook jou kan begeleiden tijdens het afvallen.

Wil jij een afslankplan op maat om snel van je overtollige kilo’s af te komen? Neem dan snel contact op met Iris van Kralingen van The Slim Company! Via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *