fbpx

The Slim Company helpt u met afvallen

The Slim Company is gespecialiseerd in het helpen van mannen en vrouwen die op een verantwoorde manier willen afvallen. Wij maken voor u een afslankprogramma op maat en wegen u wekelijks. De wekelijkse consulten zijn een belangrijk onderdeel van uw afslankprogramma. Wij coachen tijdens de consulten u naar uw gewenste streefgewicht en wij leren u oude eetgewoontes te vervangen met verantwoorde keuzes. U kunt dan zelf uw gewicht in de toekomst behouden. Dus … geen ge-jojo meer!

Wij helpen u graag uw gewenste gewicht te bereiken en te behouden. Wij maken daarbij vooral gebruik van het PowerSlim programma. Wij hebben daar namelijk zeer goede resultaten mee bereikt. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u met gewone voeding of met een koolhydraatarm dieet wilt afslanken. Wij maken dan voor u een persoonlijk voedingsadvies.

Heeft u diabetes mellitus of een glutenintolerantie? Ook dan kunt u bij ons afslanken. Wij bekijken dan samen met u welke afslankmethode het best bij u past. Wij maken voor u een plan op maat.

Afvallen lukt niet
paleo dieet

Wilt u ook graag verantwoord afvallen?
En … nu écht uw streefgewicht te behalen
en behouden?

Vraag dan direct een gratis
adviesgesprek aan bij The Slim Company!