fbpx

Voedingsadvies door voedingsdeskundige

Slim Company in Zoetermeer geeft persoonlijk voedingsadvies en dieetadvies aan mensen die willen afslanken of gezondheidsproblemen, diabetes of voedselallergieën hebben. Als orthomoleculair voedingsdeskundige hebben wij de kennis en ervaring in huis om zowel mannen, vrouwen als kinderen hiermee te helpen.

Voedingsadvies en gezond eten

Wilt u niet direct afslanken, maar heeft u diverse lichamelijke ongemakken, weinig energie en bent u snel moe? Eet u veel ongezonde voedingsmiddelen en kunt u dit patroon niet zelf doorbreken? Er kunnen verschillende redenen zijn voor een persoonlijk voedingsadvies. Door diverse oorzaken, het milieu en westerse levensgewoontes, krijgen steeds meer mensen een tekort aan vitaminen en mineralen. Gezond eten schiet er vaak ook bij in bij werkende mensen met weinig tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Voedingsadvies bij moeheidsklachten

Moeheid is vaak een van de eerste tekenen dat het lichaam niet goed functioneert en wellicht te veel ballaststoffen binnenkrijgt. Het lichaam moet dan alsware overuren maken om de energiepeil in balans te houden en vaak lukt dit niet. Moeheid gaat vaak gepaard met regelmatig terugkomende hoofdpijn. Vaak is uw lichaam niet in balans en kan een detox kuur bijvoorbeeld helpen om uw lichaam te ontdoen van alle opgeslagen afvalstoffen.

Slim Company loopt graag samen met u uw eetpatroon en levensstijl door, om te kijken waar eventuele moeheidsklachten, hoofdpijn, algehele malaise en een lusteloos gevoel vandaan komen. Vaak is uw eetpatroon hier mede debet aan.

Gratis persoonlijk voedingsadvies nodig?

Heeft u behoefte aan een persoonlijk voedingsadvies binnen één van onze werkgebieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Wat u er in stopt, komt er ook weer uit

Dit is een credo met een grote kern van waarheid. Weet wat u eet en uw lichaam vertelt u al snel of hij tevreden is met wat hij krijgt. De voeding is toch de juiste basis voor een goed functionerend, sterk en gezond lichaam en gestel.

Orthomoleculaire voedingsadvies

Als orthomoleculair deskundige, helpt en adviseert Slim Company ook veel mensen bij het eten van meer natuurlijke voeding. Wat dit precies allemaal inhoudt, vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Voeding dat rechtstreeks van het land komt, is de beste en meest gezonde voeding waar uw lichaam erg blij mee is. Denk vooral aan groenten en fruit, want geen product kan de kracht en heilzame werking beter evenaren dan verse groente, fruit en bijvoorbeeld de razend populaire superfood of raw food en aanvullende supplementen. High quality food voor een uitstekend functionerend lichaam met een hoog energieniveau.

cholesterolverlagend dieet

Voedingsadvies bij allergieën

Als u een voedselallergie of voedselintolerantie heeft, kunnen wij met onze medische begeleiding u hiermee op de juiste manier helpen en begeleiden. Wij hebben veel kennis en ervaring met voedselallergieën en bepaalde voedselintoleranties, waaronder glutenintolerantie. Met gerichte voedingsadvies bij allergieën bent u goed en snel geholpen, zodat u zelf, uw partner of kind de juiste begeleiding bij een aangepast eetpatroon of dieet kan krijgen.

afvallen op de buik

Voedingsadvies bij afslanken

Wilt u afslanken en wilt u hier graag persoonlijk voedingsadvies bij? Slim Company werkt met verschillende afslankprogramma’s om u te helpen uw streefgewicht te behalen. Eén van onze afslankmethodes is Power Slim.Met dit razend populaire en succesvolle afslankprogramma hebben wij al heel veel klanten hulp bij afvallen gegeven en samen kiezen wij de methode die het beste bij u past.

Gratis persoonlijk voedingsadvies nodig?

Heeft u behoefte aan een persoonlijk voedingsadvies binnen één van onze werkgebieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Altijd het juiste voedingsadvies bij al uw vragen en doelstellingen