fbpx

Koolhydraatarm dieet aanvragen voor een snelle en gezonde gewichtsverlies?

Slim Company in Zoetermeer helpt mensen bij het samenstellen van een koolhydraatarm dieet, om de inname van koolhydraten sterk te beperken. Een dieet zonder koolhydraten draagt bij het afvalproces en een hoger energiepeil zonder de beruchte dips in de middag en avond. Een koolhydraat vrij dieet laat u ook snel & gezond laten afvallen!

Waarom een koolhydraatarm dieet?

Een koolhydraatarm dieet valt bij Slim Company onder medische begeleiding bij het afvallen. Een koolhydraatarm dieet wordt met name ingezet voor mensen die om gezondheidsredenen een dieet zonder koolhydraten nodig hebben. Voedingsmiddelen die een grote hoeveelheid verteerbare koolhydraten hebben, worden beperkt of vervangen door voedingsmiddelen die een hogere percentage eiwitten (proteïne) en vetten bevatten. Eiwitten vullen de maag beter en houden de bloedsuikerspiegel veel meer stabiel, waardoor het snaaien naar snelle suikers stevig wordt beperkt.

Koolhydraatarm dieet leidt tot sneller gewichtsverlies

Bij een koolhydraten arm dieet oftewel een koolhydraat vrij dieet, wordt er van een koolhydraten stofwisseling overgegaan naar een vet stofwisseling. Hierdoor worden de opgeslagen vetten in het lichaam verbrandt. Uit onderzoek is gebleken dat een koolhydraat arm dieet tot sneller gewichtsverlies leidt. Een koolhydraat vrij dieet is een goede manier om overtollig buikvet of vet op billen, benen, armen en andere lichaamsdelen te verbranden.

Koolhydraten arm dieet aanvragen?

Heeft u behoefte aan een koolhydraten arm dieet om af te vallen? Neem dan snel contact met ons voor het maken van een afspraak!

voedingsadvies Betekent een koolhydraten arm dieet honger lijden?

Het volgen van een koolhydraten arm dieet en koolhydraatarme producten betekent echt niet dat u honger hoeft te lijden. Veel mensen weten niet dat het niet zozeer de vetten zijn die tot gewichtstoename leiden, maar juist de koolhydraten die overtollig lichaamsvet aanmaken. Koolhydraten zitten in suikers, granen, zetmeel, pasta, brood, koek, snoep etc. Een koolhydraten arm dieet is een bewezen afslankmethode die permanent en op een goede manier overtollig lichaamsvet verbrandt.

Een koolhydraten arm dieet en behandelingsplan

Samen met de voedingsdeskundige en gewichtsconsulent van Slim Company, gaan wij samen een koolhydraten arm dieet voor u op stellen, waarbij de dik makende koolhydraten grotendeels worden vervangen door producten met meer eiwitten en meer gezonde voedingsmiddelen. Uw lichaam raakt hier na een poosje ook volledig aan gewend.

Niet alleen om af te vallen, het dieet helpt ook tegen ziektes!

Een koolhydraat vrij dieet is niet alleen goed om af te vallen maar ook voor meerdere ziektes, daarom kunt u naast een koolhydraten arm dieet ook bij Slim Company terecht voor een speciaal diabetes dieet, voedselallergieën en diverse voedingsadvies.

Wilt u uw lichaam ontgiften en van binnen “schoonmaken” kunt u onder begeleiding ook een detox kuurvolgen.

Meld je vandaag nog aan voor een koolhydraten arm dieet!

Heeft u behoefte aan een koolhydraten arm dieet om af te vallen? Neem dan snel contact met ons voor het maken van een afspraak!

Met een koolhydraatarm dieet kunt u snel en blijvend gewicht verliezen

Wij laten u gezond en snel afvallen, met onze jarenlange en persoonlijke ervaring! Meld je vandaag nog aan!