fbpx

Hulp bij afvallen / verantwoord afslanken

The Slim Company in Zoetermeer biedt hulp bij afvallen met persoonlijk advies en medische begeleiding van Iris van Kralingen, eigenaresse, voor mensen die graag van (veel) overtollige kilo’s af willen. Hulp bij verantwoord afslanken is van belang om ook niet in het beruchte jojo-effect te blijven hangen. Veel mensen hebben er ook moeite mee of zelfstandig af te vallen. Dit komt vaak door verschillende oorzaken, zowel fysiek als mentaal. De oorzaak is per persoon verschillend. Een extra steuntje in de rug kan het afvallen bevorderen. Iris van Kralingen maakt een afslankplan op maat wat bij jou past.

Verantwoord afvallen: de mogelijkheden

Verantwoord afvallen kunt u bij The Slim Company op verschillende manieren doen. Dit is mede afhankelijk van uw eigen wensen, behoeftes en het aantal kilo’s dat u wilt afvallen. Wij boeken zeer goede resultaten met PowerSlim zoals u kunt lezen bij behaalde resultaten. Dit afslankprogramma is makkelijk te volgen en natuurlijk begeleiden wij u bij elke stap vanaf het begin tot eind. Ook kunt u kiezen voor een speciaal koolydraatarm dieet.

Wat houdt hulp bij afvallen in?

Hulp bij afvallen houdt in dat u er niet alleen voor staat. Samen met Iris van Kralingen gaat u de strijd aan tegen die overtollige kilo’s. Er wordt een afslankplan op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften. Ook wordt er rekening gehouden met diabetes, voedselallergieën en (gluten)intolerantie.

Streefgewicht behalen en behouden

Eindelijk heeft u de eindstreep bereikt en het aantal kilo’s dat u wilde afvallen zijn weg…maar hoe behoud u dat gewicht? Hoe zorgt u ervoor dat u niet in een jojo-effect komt? Het op gewicht blijven blijkt vaak moeilijker te zijn dan op gewicht te komen. Daarom biedt The Slim Company een op-gewicht-blijf-cursus aan waarbij u leert zelfstandig op gewicht te blijven door een gezondere levensstijl aan te nemen. Deze op-gewicht-blijf-cursus vind maandelijks individueel plaats. De aandacht is dan volledig voor u.

Hulp bij afvallen: maak nu een afspraak!

Wilt u hulp bij afvallen aanvragen? Na uw aanvraag nemen wij snel contact met u op voor een eerste kennismakingsgesprek.

snel

Hoe kan ik snel afvallen?

Wij krijgen vaak de vraag: “hoe kan ik snel afvallen”? Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor, maar wij adviseren juist om niet te snel af te vallen, om het beruchte jo-jo effect te voorkomen. Naast het afvallen, is het ook belangrijk om samen uw eetpatroon, de valkuilen, zwakke momenten en dagelijkse routine goed door te nemen. Dan kunnen we samen kijken welke afslankmethode voor u het meest geschikt zou zijn. Daarbij houden we eventueel ook rekening met een bepaalde voedselallergie of een diabetes dieet.

De oorzaak van uw overgewicht achterhalen

Wij vinden het belangrijk om ook de oorzaak van uw overgewicht te achterhalen. Dan kunnen we beter doorgronden hoe wij u kunnen helpen om te voorkomen dat u weer terugvalt in uw oude eetpatroon. Dus bij The Slim Company krijgt u het volledig pakket van goede begeleiding en coaching bij het afvallen, gewichtsbehoud en er samen voor zorgen dat u leert om oude eetpatronen te vervangen voor gezonde eetpatronen voor een blijvend gezond gewicht.

The Slim Company kan u helpen  met afvallen op de buik en andere plaatsen waar vet opgeslagen is wat moeilijk lijkt te verdwijnen. Dit gebeurt met het volgen van het PowerSlim dieetconcept. Tijdens het volgen van het PowerSlim dieetconcept schakelt het lichaam over van koolhydraatverbranding op vetverbranding. Dit wordt ook wel ketose genoemd.

Afvallen op de buik door vetverbranding

Door bovenstaand fenomeen en het goed innemen van voor het lichaam onmisbare eiwitten zal het lichaam opgeslagen vet in probleemzones gaan verbranden. De spieren blijven door de inname van de eiwitten in tact. Dit is van groot belang aangezien spieren calorieen verbranden ook als  men rust of slaapt. Tevens geven de spieren vorm aan het lichaam. Hierdoor verandert het lichaam aanzienlijk. Er worden niet alleen kilo’s verloren maak ook veel centimeters in omvang van het lichaam. Het weg laten smelten van vetcellen op de buik en andere probleemzones  in combinatie met het behoud van spierweefsel zorgt voor een prachtig geshaped figuur! Tevens zorgt het behoud van spiermassa voor een langdurig behoud van het streefgewicht. Hierdoor kunt u met het PowerSlim dieetconcept niet alleen snel en gezond afvallen maar behoud u ook na het volgen van het dieetconcept gemakkelijker uw streefgewicht terwijl u weer gewone voeding gaat eten.

Goede en gezonde resultaten dankzij begeleiding

Afvallen zonder begeleiding is ontzettend moeilijk, zoals wij weten uit ervaring. Bovendien kan het onverstandig zijn om zonder hulp aan de slag te gaan met een dieet en bewegingsprogramma. U kunt uw gezondheid hiermee in gevaar brengen als u geen gezonde keuzes maakt voor wat u aan voeding binnenkrijgt en hoeveel. Bovendien kan het als resultaat hebben dat u wel kilo’s verliest, maar dat deze er net zo snel weer aan zitten dankzij het jojo effect. Uiteraard ontzettend zonde van uw harde inspanningen. U kunt deze risico’s voorkomen door gebruik te maken van de hulpmiddelen die het PowerSlim afval programma u biedt.

Het PowerSlim programma

PowerSlim werkt via een bewezen methode. Het is ontwikkeld door diëtisten en daardoor niet alleen effectief maar ook verantwoord. Het programma begint met een intake. Dit is een gesprek waarbij bepaald wordt wat uw streefgewicht is. Ook uw huidige levensstijl wordt besproken, inclusief uw eetpatroon en indeling van de dag. Het Power Slim programma is persoonlijk, wat betekent dat we op basis van de resultaten uit het intakegesprek bepalen hoe het programma er voor u precies uit komt te zien.

PowerSlim dieet

PowerSlim bestaat uit diverse producten in allerlei heerlijke smaken. U kunt kiezen voor het starterspakket. Dit bevat 54 PowerSlim producten met onder andere maaltijden, repen, dranken en zoete snacks. Dit pakket geeft u de mogelijkheid te testen wat u bevalt en wat niet. U kunt er ook voor kiezen om direct een eetschema samen te stellen rondom Power Slim producten.

Medische begeleiding

Indien noodzakelijk kan Slim Company u ook medische begeleiding bij het afvallen bieden. Dat is bijvoorbeeld absoluut aan te raden als u leidt onder zwaar overgewicht. In een dergelijk geval heeft u hoogstwaarschijnlijk van uw arts gehoord dat u af moet vallen. Wij kunnen samen met u kijken of het PowerSlim programma voor u geschikt is of dat u beter kunt kiezen voor medische begeleiding.

Uw persoonlijke afslankprogramma

Tijdens een intakegesprek bespreken wij waar uw mogelijk eetprobleem zit en stellen wij een afslankprogramma op. In overleg en met ons advies en uw wensen, maken we een keuze uit één van onze afslankprogamma’s waarmee wij werken.

Hulp bij afvallen: maak een afspraak

Wilt u hulp bij afvallen aanvragen? Na uw aanvraag nemen wij snel contact met u op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hulp bij afvallen
Author Rating
41star1star1star1stargray