fbpx
Acupunctuur afvallen

Acupunctuur afvallen met succes

Acupunctuur afvallen

Als u bepaalde lichamelijke klachten of ziektes heeft, zit er een blokkade in uw energiesysteem. Hierdoor kunnen afvalstoffen en negatieve energieën veel moeilijker afgevoerd worden. Daarbij kan uw lichaam nuttige energieën die wel hard nodig zijn onvoldoende aanmaken. Dit leidt vaak tot klachten en ziekten. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde, kan acupunctuur de blokkades in uw energiehuishouding opheffen, waardoor uw lichaam dit zelf weer goed kan regelen en uw lichaamsbalans en energiebalans weer op peil gebracht worden.

vetpercentage verlagen met The Sim Company in zoetermeer met koolhydraatarmdieet

Interesse in afvallen met Powerslim?

Wilt u graag meer weten over afvallen met Powerslim? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wetenschappelijk bewijs voor acupunctuur

Miljoenen mensen zeggen baat te hebben bij behandeling met acupunctuur, van pijnreductie tot het volledig wegnemen van de aandoening. Sceptici zeggen dat acupunctuur alleen werkt omdat mensen erin geloven, het zogenaamde placebo-effect. Uit wetenschappelijke studies komen verschillende uitkomsten naar voren. Uit sommige studies, waarbij het effect van traditionele acupunctuur vergeleken werd met een nagebootste of neppe acupunctuurbehandeling in eenzelfde behandelingsomgeving, bleek er gering verschil in effect te zitten. Uit andere studies blijkt acupunctuur wel degelijk pijn te verminderen bij aandoeningen als artrose, chronische hoofdpijn, schouderpijn, nekpijn en rugpijn.

 

Werkt acupunctuur wel of niet voor mij?

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft acupunctuur erkend als officiële geneeswijze. Houdt echter in uw achterhoofd dat acupunctuur niet bij iedereen aanslaat. Wanneer jouw symptomen niet binnen een paar weken verminderen, is acupunctuur wellicht niet de juiste behandeling voor u.

Voedingscoach Zoetermeer en omstreken

Voedingscoach in Zoetermeer nodig? Dan bent u bij The Slim Company aan het juiste adres! Met passie en volle overtuiging gaat Iris van Kralingen, voedingscoach in Zoetermeer en omstreken, met u aan de slag naar een gezond gewicht en nieuwe start in het leven. Met haar tactiek en aanpak heeft zij al vele doelen behaald met haar cliënten en dat heeft al voor veel succesverhalen gezorgd. Bij aanmelding bij The Slim Company vindt eerst een gratis consult plaats, op die afspraak zal goed in kaart worden gebracht wat u nodig heeft. Na het bespreken en duidelijk worden van deze wensen, behoefte en tactiek vindt stap 2 plaats. Hierbij wordt een plan gebouwd hoe het gestelde doel van afvallen op de meest effectieve manier behaald gaat worden. En dan gaat u samen aan de slag! U bent hierin uiteraard niet alleen, Iris van Kralingen gaat u iedere stap in het proces van afvallen bijstaan en begeleiden, zodat het alleen maar gemakkelijk word.

 

Afvallen met PowerSlim

Iris van Kralingen, voedingscoach in Zoetermeer, gebruikt de bekende PowerSlim producten. Dit zijn koolhydraatarme en eiwitrijke producten die bovendien ook nog eens verschrikkelijk lekker zijn. Op de website www.slimcompany.nl is een grote variatie aan deze producten te zien en kunt u alvast een kijkje in de keuken nemen. Bijvoorbeeld een heerlijke pasta of smaakmakende chocolade brownie zijn gerechten die gewoon in het dieet opgenomen zijn… Heerlijk!! Het PowerSlim dieet maakt het proces een stuk gemakkelijker, omdat u op deze manier wel gewoon nog ‘’normaal en lekker’’ kunt eten, maar doordat deze maaltijden gezond zijn, valt u toch gewoon af. Er zijn ook 6 eetmomenten op een dag en hierdoor zal u dus niet aan een hongergevoel lijden, wat ook erg belangrijk is, want op deze manier voorkomt u de verleiding om te gaan overcompenseren met eten als er wel een eetmoment plaatsvind. Afvallen is geen gemakkelijk proces en bij het beginnen hieraan zal u ook veel moeilijke momenten moeten overwinnen. Maar met Iris van Kralingen als voedingscoach wordt u hierbij geholpen en gaat dit lukken! Bij ieder obstakel dat u overwint zal u zelfverzekerder worden en het moment dat u resultaten gaat zien, ervaart u ook een echt gevoel van trots en voldoening, wat vervolgens alleen nog maar meer motiveert. Door de jaren heen heeft The Slim Company veel ervaring opgedaan en weet daardoor precies wat iedere cliënt nodig heeft en heeft de kennis ontwikkeld hier op de juiste manier mee om te gaan. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een dieet is ontwikkeld waarbij geen uitdaging te gek is! Dus wil je vandaag nog beginnen met een nieuwe start? Meldt u dan nu aan bij The Slim Company en ga aan de slag! Voor meer informatie bel naar 06-30011683 of stuur een e-mail naar info@slimcompany.nl en voedingscoach Zoetermeer, Iris van Kralingen, helpt u op weg.

 

Interesse in afvallen met Powerslim?

Wilt u graag meer weten over afvallen met Powerslim? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

shutterstock_159391247