fbpx

Verantwoord afslanken / Gezond afvallen

Slim Company in Zoetermeer helpt mensen die willen afslanken met persoonlijk advies en begeleiding om verantwoord afslanken tot een succes te maken. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent verlenen wij hierbij een brede dienstverlening.

Verantwoord afslanken kunt u ook

Verantwoord afslanken is de beste manier om af te vallen zonder crash diëten, het zoveelste afslankmiddel of een pil om uw vet te verbranden. Hoeveel afslankpogingen heeft u er inmiddels op zitten? Er zijn veel afslankprogramma’s en methodes, maar vaak vervallen mensen in het beruchte jo-jo effect, waarbij de kilo’s er net zo hard weer aankomen of vaak zelfs nog meer.

Slim Company adviseert, begeleidt en coacht mensen met overgewicht, met PowerSlim , maar ook voor mensen die willen afvallen en die last hebben van voedselallergieën, glutenintolerantie of willen afvallen met acupunctuur.

Afvallen lukt niet
paleo dieet

Afslanken met begeleiding?
Vraag een GRATIS dieetcoach aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afslanken onder medische begeleiding

Is afslanken onder medische begeleiding voor u belangrijk omdat u meerdere voedingsproblemen of gezondheidsproblemen heeft? Als voedingsdeskundige en gecertificeerd gewichtsconsulent, is Slim Company gespecialiseerd in het begeleiden, adviseren en coachen van mensen die willen afslanken onder medische begeleiding.

Slim Company helpt en adviseert mensen bij verantwoord afvallen en geeft persoonlijke voedingsadviezen om niet alleen gezond af te vallen, maar ook om diverse tips en trucs te geven voor een blijvend gewichtsbehoud. Dat willen we toch allemaal?

Afslanken met een voedselallergie: kan dat?

Afslanken met een voedselallergie kan soms extra lastig zijn. Met onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring met voedingsproblemen, voedselallergieën en voedselintoleranties, kunnen wij u extra begeleiden en coachen bij het afslanken, ook als u een bepaalde voedselallergie heeft. Ook als niet wilt afvallen, maar toch graag wil weten hoe u uw gezond gewicht behoudt, zonder dat u “verboden” producten eet.

Hulp bij afvallen nodig?

Kijk bij hulp bij afvallen over onze handelwijze en mogelijkheden.

voedingscoach

Afslanken met diabetes

Heeft u last van diabetes kunnen wij hier een speciaal diabetes dieet voor geven, waarbij afslanken met diabetes dus heel goed mogelijk is.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

Verantwoord afvallen?

Wilt u graag verantwoord afvallen onder de begeleiding van een voedingsdeskundige om nu écht uw streefgewicht te behalen? Vraag gelijk een adviesgesprek aan!

Gezond afslanken met uw eigen gewichtsconsulent in Zoetermeer