fbpx

Tussendoortje hier en daar, kies bewust!

tussendoortje

Tussendoortje? Kies gezond!

Tussendoortje zo nu en dan stilt vaak even je lekkere trek. De gedachte gaat vaak uit naar iets dat zoet en ongezond is. Er is een breed aanbod aan koekjes, snoep en andere snacks. Ook worden veel producten verkocht als ‘verantwoorde tussendoortjes, maar deze zijn vaak calorierijk, te zout of ze bevatten veel suiker of verzadigd vet. Kan het dan ook anders? Jazeker, zelfs beter! Want je lichaam heeft in principe geen tussendoortjes nodig.

Gezonde tussendoortjes

Er zijn verschillende soorten gezonde tussendoortjes. Als je erg van zoetigheid houdt kun je bijvoorbeeld een stuk fruit nemen. Kies bijvoorbeeld voor een bakje aardbeien, een banaan, een sappige meloen of maak een lekkere fruitsalade. Gedroogde vruchten zoals pruimen of een handje rozijnen.

Je kunt ook kiezen voor een portie (snack)groente, zoals komkommer, snoeptomaatjes, reepjes paprika of radijsjes. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld zuivelproducten (magere yoghurt met gedroogd fruit of muesli), noten, peulvruchten of graanproducten.

Afslanken met een tussendoortje

Tijdens het afslanken kan je gerust een gezond tussendoortje nemen. Groentesnacks en fruit kan je namelijk volop eten. Afslanken met PowerSlim producten is ook een goede oplossing. The Slim Company kan hierbij helpen. Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach, biedt deze producten aan en kan je helpen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Zij kan je begeleiden en persoonlijk advies geven om verantwoord af te slanken. Ook als je kampt met de problemen zoals voedselallergieën of intoleranties. In het PowerSlim dieet zitten producten die je als tussendoortje kan nemen. Zo eet je lekker en gezond!

Tips

Het beste is om niet vaker dan op 7 tijdstippen per dag iets te eten of. Drie maaltijden en op drie tot vier momenten een tussendoortje is eigenlijk genoeg. Een stuk fruit of een groente snack is dus een goede vervanger voor dat ongezonde tussendoortje. Wees creatief met de producten die je als tussendoortje kan eten. Verzin je eigen tussendoortjes die zowel gezond als lekker zijn en laag in calorieën, vetten, zout of suiker. Tijdens het afslanken kunnen gezonde tussendoortjes ondersteunen. Ook als je niet aan het afslanken bent kan je het wel in je gewone eetpatroon toepassen.

Wil jij graag verantwoord afslanken met gezonde tussendoortjes, met het PowerSlim dieet of wil je graag alleen voedingsadvies? Neem dan nu snel contact op met Iris van Kralingen van The Slim Company via info@slimcompany.nl of bel even op 06-30011683. Maak nu snel een afspraak!

 

Aanbevolen

Hulp bij afvallen / verantwoord afslanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *