fbpx

Tips afvallen

Acupunctuur afvallen

Tips afvallen? Het zijn er zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Afvallen kan op vele diverse manieren, bijvoorbeeld met een acupunctuur! Acupunctuur afvallen is een bewezen afslankmethode voor mensen die door verschillende omstandigheden meer moeite hebben om af te vallen. Deze methode kan van belang zijn en zorgen voor een succesvol resultaat!

Acupunctuur

Een acupunctuur is een onderdeel van een behandelmethode in de traditionele Chinese geneeskunde. Er worden hierbij naalden op de zogenaamde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Dit gebeurt meestal in combinatie van punten gebruikt. Het zou namelijk zinvol kunnen zijn op bepaalde aandoeningen. Een acupunctuur in een effectieve behandeling kan worden voorzien op verschillende aandoeningen, symptomen en condities. Veel mensen hebben bepaalde lichamelijke klachten of ziektes en zit er vaak een blokkade in het energiesysteem. Hierdoor kunnen afvalstoffen en negatieve energieën moeilijker worden afgevoerd. Die energieën heeft je lichaam vaak hard nodig. De acupunctuur kan de blokkades in het energiehuishouden opheffen, waardoor het lichaam dit zelf weer goed kan regelen.

Afvallen met acupunctuur

Afvallen met acupunctuur komt wel samen met medische begeleiding. De acupunctuur kan er namelijk voor zorgen dat je sneller en gemakkelijker afvalt. Het verhoogt namelijk je stofwisseling en verminderd in zekere mate je hongergevoel. Verder zorgt het ook voor een goed evenwicht in de orgaansystemen. Dit gaat vaak te langzaam bij overgewicht. Daarom wordt het vaak ingezet als het afvallen te moeizaam verloopt. Afvallen met acupunctuur heeft een langdurige en vaak een blijvende werking. Het stimuleert namelijk meerdere lichaamsprocessen en verhoogd de stofwisseling.

Tips afvallen!

Afvallen met acupunctuur is voor vele mensen geschikt. Bijvoorbeeld als je al mislukte afslankpogingen hebt gedaan, meer dan 20 kilo overgewicht hebt of een andere manier van afvallen wilt proberen. Afvallen met acupunctuur kan er ook voor zorgen dat bepaalde eetgewoontes zoals snoepen kan verminderen aangezien het de eetlust kan onderdrukken. Je lichaam zal hier vanzelf aan gewend raken. In combinatie met een voldoende beweging, een gezonde voeding en levensstijl kan dit leiden tot het optimale resultaat!

Zelf graag ook afvallen met acupunctuur? Of toch liever op een andere manier afvallen? Dat kan met The Slim Company! Iris van Kralingen, eigenaresse en tevens voedingscoach kan jou persoonlijke begeleiding bieden. Ook als je kampt met problemen zoals diabetes, (gluten)intorleranties of voedselallergieën. Neem nu snel contact op via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *