fbpx

WENDY JASPERS

Gewicht voor PowerSlim?

‘Ik woog 83 kilo’

Had je altijd al overgewicht?

‘Nee, ik ben altijd vrij slank geweest totdat ik ging samenwonen. Tijdens de verbouwing ging het mis. Door alle drukte namen mijn vriend en ik te weinig tijd om fatsoenlijk te eten en we grepen vaak naar
ongezonde snacks.’

En daarna de extra kilos’?

‘Kort daarna werd ik ook nog eens zwanger van mijn dochter Evy en na haar geboorte was ik absoluut niet bezig om af te vallen, ik had andere, veel belangrijkere zaken aan mijn hoofd. Ik woog toen inmiddels 83 kilo.’

Wanneer kwam de omslag?

‘Foto’s van mezelf kon ik al niet meer zien. Ik wiste ze allemaal. Maar het echte besef kwam pas toen ik last van mijn galblaas en galstenen kreeg. Ik was altijd moe en had last van hoofdpijn. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Dit moest veranderen.’

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

‘Via mond tot mond reclame ben ik bij PowerSlim
terecht gekomen waar ik ben begonnen onder
begeleiding van voedingscoach Annemarie.
Annemarie is een geweldige coach. We hadden enorm leuke gesprekken. Door haar kon ik me ook makkelijk aan het dieet houden zonder te zondigen.’

Vond je het zwaar?

‘Nee, want de producten van PowerSlim waren echt
allemaal lekker en ik mocht gewoon 6 keer per dag eten. Het enige moeilijk moment was naar de Mc Drive met mijn kinderen, de frietjes roken wel heel erg lekker in de auto, maar ik at netjes mijn reep. Na een half jaar was ik al 25 kilo afgevallen.’

Gewicht nu?

‘58 kilo’

Zal je op gewicht blijven denk je?

‘Ja ik voel me nu echt fantastisch! Ik heb veel minder hoofdpijn en ben minder moe. Ik pas nu zelfs in maatje S! En dat is super motiverend.’

34 jaar, getrouwd met Robbert en moeder van Evy (8) en Len (5).

afvallen met powerslim

Wilt u ook net als Wendy afvallen met PowerSlim?

Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Iris van Kralingen - afvallen met lekker eten