Het succesverhaal van Daphne Hanou / Sulkers

Ik zou niet zeggen dat ik veel overgewicht had, maar balanceerde wel op het randje met mijn BMI.

Toen ik de 83 kilo op de weegschaal zag staan, wist ik: het was tijd om mijn leven om te gooien en weer fit en gezond te worden. Ik was gewoon te zwaar voor mijn lengte en voelde mij ook niet lekker in mijn lijf.

Alles waar té voor staat is niet goed. Teveel, tequila  Ik heb gewoon teveel van het leven genoten door overal ‘ja’ op te zeggen. Taart op werk: ja. Uiteten en een driegangenmenu bestellen: ja. Elke week pizza uit de oven: ja. Stukje chocolade: ja.

De beste les van mijn coach: als je dan een keer taart eet, kies dan wel echt de allerlekkerste taart en geniet! Daar gaat het om in het leven: bewuste keuzes maken.

Daphne Hanou viel 15kg af met PS. food & lifestyle

De omslag kwam in het najaar van 2015 toen ik samen met mijn vriend begon aan Crossfit. Mijn lichaam voelde tijdens het sporten niet meer van mezelf. In mijn hoofd was ik fit, alleen paste mijn lichaam daar gewoon niet meer bij.

Toen heb ik de keuze gemaakt om naar een PS. food & lifestyle center te gaan. Met behulp van mijn coach ben ik uiteindelijk afgevallen. Zij heeft mij stap voor stap wegwijs gemaakt in wat ik zelf kon veranderen aan mijn levensstijl.

Ik heb het PS. food & lifestyle-programma geen moment zwaar gevonden. Als ik eenmaal ergens voor ga, dan zet ik alles op alles. Het is vooral een groot bewustwordingsproces geweest en ik heb mezelf stukken beter leren kennen. Ik weet waar mijn zwakke plekken en momenten liggen en dat ik er goed aan doe om altijd voorbereid met een tussendoortje en water op pad te gaan.

Ik ben nu ontzettend blij! Ik voel mij meer mezelf dan ooit te voren. Ik ga bijna trouwen en daar ben ik nu helemaal klaar voor! Mijn bikini gaat mee op huwelijksreis! Ik weet ook zeker dat ik op gewicht zal blijven, mijn levensstijl is blijvend veranderd. Ik geniet van gerechten bedenken, koken en opeten, maar ik zeg niet meer overal ‘ja’ op.

© 2023 - The Slim Company Privacybeleid | Disclaimer