fbpx

Succesverhalen met Powerslim producten

Met Powerslim blijf je gewoon lekker eten

In januari 2012 stond ik samen met Iris van Kralingen) op een bruidsbeurs in Zoetermeer. Ik had meteen een klik met haar. Ik wilde al een tijdje wat kilootjes kwijt. Maar kon mij daar niet toe zetten. In maart dan toch maar de knoop doorgehakt en Iris gebeld en een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Iris legde alles heel goed uit en wat ik heel fijn vind is dat jezelf bepaalt in welk tempo je af wilt vallen.

In eerste instantie wilde ik 5 kilo kwijt, want ik ging langzaam van maat 38 naar maat 40. Toen ik begon woog ik 66,8 kg. Een week later was ik al 2,2 kilo kwijt. Dat was een heerlijk gevoel.

Het fijne van power slim is dat je gewoon blijft eten, je hoeft geen shakes te nemen. Ik eet in de ochtend, middag en 2x tussendoor een power slim producten in de avond gewoon groente en vlees.

Naast het afvallen ben ik ook veel gezonder gaan eten en ging ik meer letten op wat er in de producten zat die ik at.

Ik heb een drukke baan en ben veel onderweg. Het fijne van het Power slim dieet  is dat alle porties verpakt zijn, dus je kunt ‘s ochtends je eten maken voor de hele dag. Zodat je niet in de verleiding komt om “even”bij een tankstation te stoppen voor vette hap. Ik zorg dat ik altijd een snack in de auto heb en mijn lunch heb ik ook bij mij. Ik heb mij eigenlijk nooit rot gevoeld of erg veel honger gehad. Juist omdat je om de 2 á 3 uur iets kunt eten. En had ik een keer een dip dan was Iris daar om mij weer de motiveren.

Op 18 juli 2012 woog ik 57,6 kg. In 4 maanden was ik 9,2 kg afgevallen. Vanaf dat moment ging ik van iedere week naar 1 keer per maand naar Iris. De ochtend en middagmaaltijd werd weer “gewoon”eten, alleen de 2x tussendoortje bleven van power slim. Kan toch niet mooier: 3x per dag een chocoladereep en nog afvallen ook. Op deze manier viel ik nog meer af en op 19 december 2012 woog ik 55,6 kg. Dus nog eens 2 kilo eraf.

Nu, meer dan een jaar later ga ik nog iedere maand naar Iris. Zij zorgt met haar enthousiasme dat ik op gewicht blijf en wat heel belangrijk is, dat ik positief blijf. Mijn man en ik gaan regelmatig een paar dagen weg. Dan zorg ik dat ik altijd wat snacks meeneem, zodat het mij lukt om tijdens de vakantie ook op gewicht te blijven.

Yvonne den Heyer

Totaal 11 kilo afgevallen

Voor:

Yvonne_Voor

Na:

Yvonne_Na

Disclaimer

Disclaimer voor www.slimcompany.nl
The Slim Company (KvK nummer: 62322141), hierna te noemen The Slim Company, verleent u hierbij toegang tot www.slimcompany.nl (“de Website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
The Slim Company behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
The Slim Company spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van The Slim Company.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan The Slim Company nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij The Slim Company en haar bezoekers.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Claims / Ervaringen
De klant ervaringen op deze website zijn ingestuurde ervaringen van echte personen. The Slim Company corrigeert deze verhalen op grammatica en verwijdert claims die in strijd zijn met de Europese EFSA wetgeving, inhoudelijk corrigeert The Slim Company de verhalen verder niet. De inhoud en context van deze ervaringen zijn individueel en zijn daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het Power Slim afslankprogramma.