fbpx

Succesverhaal Erica

Mijn Verhaal

Mijn naam is Erica Draaisma. Bijna iedereen kent het wel: er sluipen steeds wat kilo’s aan en voor je het weet zit je niet meer lekker in je vel. Dit had ik ook. Daarnaast had ik erg last van suikerschommelingen wat een rotgevoel geeft en waardoor je gauw iets wil eten (snaaien dus). De ommekeer kwam toen ik een foto van mezelf terugzag en waar ik zo van schrok, toen wist ik zeker dat ik wilde afvallen. Ik ben toen via een vriendin in contact gekomen met Iris van Kralingen van The Slim Company uit Zoetermeer.  De eerste dag van de grote vakantie (10 juli 2015) ben ik begonnen met het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Iedere week werd ik gewogen door mijn coach Iris en besprak ik de afgelopen week.

Gevarieerd eten

Mijn eetpatroon moest helemaal om. Ik at vaak tussendoor suikerhoudende producten en bij het avondeten schepte ik vaak twee keer op. De knop ging om en ik ging ervoor! In het begin moest ik wennen, vooral geen brood tussen de middag is even lastig, maar gelukkig ging het meteen goed. De producten vond ik erg lekker. Bij PowerSlim heb je gelukkig erg veel keus en kun je lekker en gevarieerd blijven eten. Ik at zes keer op een dag en had haast geen honger of zin om te snoepen. Ik kreeg veel meer energie en de omgeving viel het ook op dat ik afviel. Ik kreeg heel veel complimenten!

Personal coach

Door de goede begeleiding en mijn doorzettingsvermogen bereikte ik al na acht maanden mijn streefgewicht. Ik ga nog steeds elke maand naar Iris toe om te wegen. Ik vind het fijn om het nog een tijdje goed in de gaten te houden. Ik was heel bang om weer snel aan te komen na het stoppen van het programma, maar dat gebeurt niet! Het gaat nog steeds erg goed. Dit is geen probleem omdat ik weet dat ik nu een heel ander eetpatroon heb ontwikkeld. Ik schep bv. nooit meer twee keer op en eet geen koekjes tussendoor. Mijn levenswijze is veranderd en ik weet nu veel beter wat “goede” en “slechte” producten zijn. Daarnaast weet ik goede afwegingen te maken op een feestje. Natuurlijk zijn er ook momenten waarop ik er even niet op let en dat is niet erg! De volgende dag pak ik de draad gewoon weer op en na een paar dagen zit ik weer terug op mijn gewicht. Hierdoor blijf ik al drie maanden stabiel. Mijn doel is nu bereikt!

Gewicht behouden

Het zal altijd een uitdaging blijven om mijn gewicht te blijven behouden en daarom ben ik ook blij met de begeleiding die ik van Iris krijg en heb gekregen. Ik ben ontzettend blij dat ik besloot om af te gaan vallen met PowerSlim, want ik voel me stukken energieker en ben blij met de vele kilo’s die ik achter me heb gelaten. Ik ben trots op mijzelf! Ik zit veel beter in mijn vel, voel me gezond en fit en vind het weer leuk om te shoppen.  En dit allemaal dankzij mijn coach Iris. Ik ben haar heel dankbaar voor de goede, deskundige en gezellige begeleiding!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *