fbpx

Succes verhaal Andrea

Afvallen met Powerslim

succes verhaal powerslim

Voor

Na mijn zwangerschap nu ruim 2 jaar geleden, heb ik alleen maar geworsteld met mijn overgewicht. Ik voelde me vaak moe, energieloos en door veel te eten, vooral snelle koolhydraten dacht ik weer even energie te krijgen. Het lukte me soms een paar kilo af te vallen, maar dan kwam de dip weer en voor ik het wist waren alle kilo’s en nog wat extra er weer bij. Uiteindelijk woog ik 103 kilo. Ik wilde nooit op foto’s, ik keek jaloers naar slanke moeders achter de kinderwagen en raakte enorm gefrustreerd. In februari was de maat vol en besloot ik actie te ondernemen.

Via de website van Powerslim kwam ik bij The Slim Company van Iris van Kralingen terecht. Ik weet nog precies dat tijdens het intake gesprek op 20 februari Iris mij heel goed begreep, ik vertelde haar dat ik worstelde met het vinden van balans in mijn leven nu ik moeder was geworden en ik mijn eigen gezondheid op de laatste plaats zette. Ik zei dat ik 25 kilo wilde afvallen en Iris zei dat dat met Powerslim kon lukken en ik in de zomer 25 kilo lichter zou zijn. Ik kon het bijna niet geloven, het leek bijna onhaalbaar zoveel gewicht verliezen in een aantal maanden tijd. Ik ging en ga er nog steeds 100% voor en inmiddels 5 maanden later is het geluk om zelfs meer dan 25 kilo af te vallen en wil ik er nog een paar kilo extra af hebben. Ik kom iedere week met plezier bij Iris, samen met mijn zoontje Björn die inmiddels bijna zelf de weegschaal en de kassa kan bedienen en altijd de producten voor mama uit het schap mag halen.

andrea na 2-w1200-h1200

Na

Ik heb veel afslankpogingen gedaan van verschillende merken, maar ik heb nog nooit zo’n lekker gesmuld als van het uitgebreide assortiment van Powerslim. Afvallen werd ineens leuk en smakelijk en ik kreeg er plezier in om verschillende producten en recepten uit te proberen. Wie valt er nu af met het eten van pizza’s, pasta’s, croissants, pannenkoeken, wraps, heerlijke desserts, chocolade wafels en repen. Met Powerslim kan het dus, alle producten bevatten heel weinig koolhydraten, en met 6 eetmomenten per dag is het dieet erg makkelijk vol te houden. Ik heb nooit een hongergevoel ervaren, geen behoeftes gekend van nu moet ik echts iets zoets of zouts eten omdat er altijd wel maaltijden of tussendoortjes zijn die aan die behoefte voldoen. Inmiddels heb ik mijzelf een gezonde levensstijl aangeleerd, nog steeds   met behulp van Powerslim producten en recepten maar ben ik vol vertrouwen dat ik het staks ook zonder kan.

Powerslim is niet goedkoop, ik heb er bewust mijn vakantie voor laten schieten om het geld voor mijn dieet te gebruiken, en het is mij dubbel en dwars waard geweest want je goed in je lijf voelen is echt onbetaalbaar en die paar weken vakantie haal ik volgend jaar wel weer in als ik stralend in korte broek en t-shirt kan lopen zonder me ongemakkelijk te voelen over mijn gewicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *