fbpx

Snel een paar kilo afvallen

Paleo dieet

PowerSlim om snel af te vallen

PowerSlim is een van de nieuwste, op wetenschappelijk onderzoek gestoelde, afslankprogramma’s. Het doel van PowerSlim is om snel af te vallen mogelijk te maken en bovendien om het streefgewicht vervolgens ook te handhaven. Het biedt u daarmee een duurzame oplossing voor problemen als een sterk wisselend gewicht. In de kern gaat het er dus om dat u op een gezonde, stabiele manier kunt afvallen, zonder extreme (en vaak schadelijke) methodes te hoeven gebruiken.

Persoonlijke Begeleiding

Een van de belangrijkste onderdelen van het PowerSlim programma is de persoonlijke begeleiding die iedere deelnemer krijgt aangeboden. De obstakels van van snel af te vallen, voor de meeste mensen het moeilijkst, worden door de effectieve tips van de begeleiders zo veel mogelijk weggenomen. PowerSlim is dan ook geen dieet maar een levensstijl. Bij een dieet gaan mensen namelijk alleen minder eten (vaak slechts voor een korte periode), bij een veranderde levensstijl wordt uw schadelijke eetpatroon echter permanent vervangen door een gezonde, constructieve levensstijl.

Programma

Het programma van PowerSlim is erop toegerust om snel af te vallen zo makkelijk mogelijk te maken. Een van de eerste stappen is dat de deelnemer aan een geschikte begeleider wordt gekoppeld, die hem tips zal geven en verder zal helpen gedurende het traject. Vervolgens zal er met de voedingscoach een uitgebreid intakegesprek worden afgenomen Op basis van de informatie van uit gesprek zal de voedingscoach u verdere tips geven. Hierna is er een wekelijks consult waarbij een lichaamsanalyse wordt afgenomen en wordt gekeken hoe en waarmee u de gestelde doelstellingen het best kunt behalen. Cruciaal bij het PowerSlim-concept is dat u per dag zes eetmomenten hebt, waardoor u eigenlijk nooit echt honger krijgt en in de verleiding komt om te gaan snacken. Op deze manier kunt u binnen korte tijd een vast en gezond eetpatroon ontwikkelen.

Lichaamsbeweging

Aangezien PowerSlim geen dieet is maar een levensstijl is het ook belangrijk dat u meer lichaamsbeweging krijgt. Het lichaam heeft niet alleen goede voeding nodig maar ook regelmatige fysieke training. Daar hoeft u zich overigens geen zware sporten of fitness-programma’s bij voor te stellen. Een goede wandeling kan ook veel goeds opleveren. Het is vooral belangrijk dat u zich haalbare doelen stelt, en dat u geleidelijk aan meer begint te bewegen. Wie van nul uur sporten naar 1 uur in de week gaat, is in dat opzicht al goed bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *