fbpx
afvallen

Snel afvallen met PowerSlim

Snel afvallen met PowerSlim bij The Slim Company

overgewicht
Iris Vogelezang
  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Wetenschappelijk onderbouwd

GRATIS begeleiding van een PowerSlim Dieetcoach

Iris van Kralingen, gecertificeerd PowerSlim coach

Mijn naam is Iris van Kralingen en ben vanuit huis verpleegkundige. Vandaar ook mijn oprechte interesse in het helpen en begeleiden van mensen vanuit mijn hart en natuurlijk met mijn achtergrond en kennisgebied. In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn , waaronder een opleiding als gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut . Daarnaast ben ik gecertificeerd PowerSlim coach.

Begin nu met PowerSlim en krijg GRATIS coaching!

Staat u eigenlijk al te trappelen om zo snel mogelijk te beginnen met PowerSlim, kunt u gelijk een aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Snel afvallen onder begeleiding van een PowerSlim dieetcoach

Snel afvallen onder begeleiding van een Power Slim dieetcoach heeft de meeste kans van slagen. Helaas heeft niet iedereen de discipline of doorzettingsvermogen om op eigen houtje snel af te vallen. Bij Slim Company krijgt u begeleiding bij uw PowerSlim dieet. Als ervaren gewichtsconsulent, dieetcoach en gewichtsconsulent, weten wij als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om daadwerkelijk uw streefgewicht te behalen, met alle ups en downs die hierbij komen kijken. Wij helpen u vanaf het begin tot eind om samen met u elke stap en elke verloren kilo goed te begeleiden. Samen met Iris van Kralingen kunt u met ons Power slim dieet succes gaan boeken!

The Slim Company geeft u gratis coaching en begeleiding bij snel afvallen met PowerSlim. Het PowerSlim snel afvallen programma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk  snel af te vallen.

6 kilo afvallen
smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

PowerSlim maakt u energieker en fitter

Drie dagen na aanvang van het PowerSlim dieet, zijn de aanwezige suikers in uw lichaam volledig opgebruikt. Als er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan zijn vetreserves omzetten in bruikbare energie. U merkt dat gelijk doordat u zich minder moe, maar wel veel fitter en energieker gaat voelen! Bovendien merkt u dat uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen, dus gaat u snel afvallen.

Hoe werkt het PowerSlim snel afvallen programma?

Het PowerSlim snel afvallen programma betekent niet dat u minder moet gaat eten, maar de focus legt op het anders leren eten. Bij aanvang van het PowerSlim snel afvallen programma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door heerlijke PowerSlim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling, dat uw lichaam aanzet tot snel afvallen. Afhankelijk van de resultaten kan er in het tweede en laatste stadium steeds meer gezonde producten naar eigen keuze toegevoegd worden, mede voor uw gewichtsbehoud en stabilisatie van uw gewicht.

Lees ook de succesverhalen van onze andere klanten die met veel succes hun overtollige kilo’s met Power Slim  snel afvallen programma zijn kwijt geraakt!

PowerSlim resultaten meten

Uw PowerSlim dieetcoach zal regelmatig uw gewichtsafname te meten, de gehaalde resultaten bespreken en eventuele vragen van beantwoorden. Zo voelt u zich bij The Slim Company altijd gesteund en gehoord en staat u er nooit alleen voor! Elke vooruitgang juichen wij toe en ook bij een terugval peppen wij u weer op, zodat u recht op uw doel kunt blijven afgaan. Wij doen het samen met u!

Laat dit jaar uw jaar zijn en ga samen met The Slim Company de uitdaging aan om nu voor eens en altijd van uw overtollige kilo’s af te komen. Of u nu 5 of 50 kilo snel wil afvallen. Binnen ons breed aanbod van medische begeleiding, hebben wij hier meerdere snel afvallen programma’s voor. Samen kiezen wij voor de snel afvalmethode die past bij uw gezondheid, doelstelling en te behalen streefgewicht.

Ga naar Afslankrecepten voor een aantal lekkere recepten met PowerSlim producten

Ga naar PowerSlim producten voor een overzicht van 120 verschillende producten

Disclaimer

Disclaimer voor www.slimcompany.nl
The Slim Company (KvK nummer: 62322141), hierna te noemen The Slim Company, verleent u hierbij toegang tot www.slimcompany.nl (“de Website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
The Slim Company behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
The Slim Company spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van The Slim Company.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan The Slim Company nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij The Slim Company en haar bezoekers.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Claims / Ervaringen
De klant ervaringen op deze website zijn ingestuurde ervaringen van echte personen. The Slim Company corrigeert deze verhalen op grammatica en verwijdert claims die in strijd zijn met de Europese EFSA wetgeving, inhoudelijk corrigeert The Slim Company de verhalen verder niet. De inhoud en context van deze ervaringen zijn individueel en zijn daarom niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het Power Slim afslankprogramma.