fbpx

Snel afvallen, maar hoe?

snel

Snel afvallen op een prettige manier

Snel afvallen op een prettige manier is een van de moeilijkste dingen die een mens kan doen. De BMI is wat te hoog, of u bent wat aangekomen door ziekte of na een zwangerschap. Het kan dan uit gezondheidsoverwegingen noodzaak zijn om de overtollige kilo’s weer kwijt te raken. Afslanken met PowerSlim kan voor u een uitkomst zijn. The Slim Company van PowerSlim Zoetermeer heeft een professionele dieet-, voedingscoach en gewichtsconsulent die u zal begeleiden tijdens het afslanken naar het streefgewicht wat u graag op de weegschaal ziet. De dieetcoach is gespecialiseerd om u medische begeleiding en voedingsadviezen te geven.

Afslanken met PowerSlim

Na een aantal dagen PowerSlim te hebben gebruikt gaat u dit al aan uw lichaam merken. De aanwezige suikers zijn helemaal verbruikt en uw body gaat de overtollige vetten verbranden. Het lichaam zet de vetten die nog aanwezig zijn om in energie. Er worden geen nieuwe koolhydraten toegevoegd dus uw gewicht gaat omlaag en de omvang wordt snel minder. Onder leiding van een gewichtsconsulent wordt samen met u bepaald wat het streefgewicht zal gaan worden. Met de PowerSlim producten gaat het afvallen op een simpele maar wel drastische manier. Snel van die overtollige kilo’s af!

Dieetcoach

De dieetcoach helpt samen met u om op uw eigen persoonlijke manier af te vallen. Afslanken met PowerSlim producten en de gewichtsconsulent gaat op een prettige manier. Op uw eigen tempo vliegen de kilo’s eraf. PowerSlim heeft een ruim assortiment producten die allemaal heerlijke smaken hebben. Elke maaltijd kan ingevuld worden met de producten van The Slim Company om op een lekkere manier te blijven eten. Een aantal producten zijn:

  • PowerSlim zoute snacks
  • PowerSlim repen
  • PowerSlim zoete snacks en toetjes
  • Volledige maaltijden en soepen
  • PowerSlim ontbijt en dranken

Afslanken met PowerSlim zoute snacks

Wanneer u een echte hartige eter bent en houdt van een lekkere snack, dan zijn de zoute snacks van PowerSlim iets voor u. De gewichtsconsulent zal samen met u bepalen wat en hoeveel u van deze zoute snacks kunt eten en toch kunt afvallen. PowerSlim heeft heerlijke hartige hapjes waar u weer helemaal van bijkomt wanneer u in een dipje zit. Ook de repen van PowerSlim zijn van een goede kwaliteit en kunnen gewoon af en toe worden gegeten. Onder leiding van de dieetcoach kan de juiste keus worden gemaakt.

Afslanken met gezondheidsklachten

Ook wanneer u een gezondheidsklacht heeft zoals diabetes type 2, behoort afslanken met PowerSlim tot de mogelijkheid. Juist door af te vallen kunt U van deze kwaal af komen of deze in ieder geval verminderen. Er zijn mensen met diabetes type 2, die nadat ze waren afgevallen met PowerSlim helemaal van de medicijnen waren verlost.
Ook wanneer er sprake is van een glutenintolerantie of voedselallergie heeft The Slim Company van PowerSlim Zoetermeer speciale diëten ontwikkeld. Samen met uw gewichtsconsulent en dieetcoach wordt een plan gemaakt om op een verantwoorde wijze af te vallen. Medische begeleiding is noodzaak bij extreem overgewicht en afvallen bij kinderen. Kijk voor meer informatie op de pagina “Medische Begeleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *