fbpx

Snel afvallen met een koolhydraatarm dieet!

Een koolhydraatarm dieet kan een goede oplossing zijn om snel wat kilo’s kwijt te raken. Het is eenvoudig te volgen en biedt veel voordelen! Er is vrijwel geen drempel om aan het dieet te beginnen. Voor een koolhydraatarm dieet kun je bij The Slim Company terecht voor de juiste recepten en producten. Het is een bewezen effectief dieet, doordat je al binnen een week het effect kan ervaren. Het is makkelijk vol te houden en je kunt het op verschillende manieren volgen.

Wat zijn koolhydraten?

Suikers, zetmeel en vezels zijn vormen van koolhydraten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons lichaam. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in brood, pasta, noedels, aardappels, rijst, graanproducten, groente, fruit en alle suikerrijke producten.

Koolhydraatarm dieet

Het koolhydraatarm dieet (ook wel koolhydraten dieet genoemd) betekent niet dat je geen koolhydraten mag eten, maar dat je de natuurlijke koolhydraten binnen krijgt. Haal je de juiste koolhydraten uit de juiste bron, dan zal je je fitter en energiek voelen. Hiermee kun je dus ook die overtollige kilo’s kwijtraken. Eet bijvoorbeeld vlees, kip, vette vis, eieren, groente, noten/zaden en Griekse yoghurt. Vermijd hierbij wel producten die veel suiker bevatten zoals snoepgoed, kant-en-klare producten en kunstmatige zoetstoffen. Het is van belang dat je een lijst opzoekt van producten met verborgen suikers in slechte soort (dus niet van nature).

Tips als je begint aan het koolhydraatarm dieet

De eerste paar dagen kan het voorkomen dat je energieniveau wat lager is. Dit kan lichte hoofdpijn veroorzaken. Er vinden veranderingen plaats in je lichaam, deze ongemakken kunnen een aanwijzing daarop zijn. Als je aan het koolhydraatarm dieet gaat beginnen, herstel je tevens je hormoonbalans. Zet het dieet voor, en oordeel pas na twee weken. Dan zal je merken dat je niet alleen afvalt, maar uiteindelijk meer energie hebt, beter slaapt en een sterker concentratievermogen hebt.

Wil je ook graag afslanken met een koolhydraatarm dieet of op andere manieren? Dat kan bij The Slim Company! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach kan jou persoonlijke begeleiding bieden. Ook als je diabetes, voedselallergie of (gluten)intolleranties hebt. Contacteer nu via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *