fbpx

Smoothies in een afslankplan op maat!

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

Smoothies tijdens het afslankplan op maat, dat is mogelijk bij The Slim Company! Ben je verzot op smoothies? Dan ben je hier aan het juiste adres. Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach, maakt voor jou een plan op maat zodat jij je binnen de kortste keren je weer fit en energiek voelt! Het afslankplan is gemaakt om lichaamsvet te verbranden en zorgt ervoor dat je op een plezierige manier afslankt en slank blijft. Veel voedingsproducten van nu worden volgestopt met toevoegingen om het voedsel op een goedkope manier lekkerder en langer houdbaar te maken. Maar voor de gezondheid is dat schadelijk.

Smoothies van PowerSlim

PowerSlim heeft verschillende smoothies waarvan jij heerlijk kan genieten. Lekker als tussendoortje of als ontbijt. Neem bijvoorbeeld een aardbei, banaan of mango smoothie die ready to go zijn. Handig om mee te nemen naar school of werk. Of neem smoothies met een combinatie van vruchten, bijvoorbeeld aardbei met framboos of aardbei met bananen smoothie. Ze bevatten gemiddeld maar 104 calorieën en zijn gekoeld het lekkerst.

Afslankplan op maat!

The Slim Company kan een afslankplan op maat maken voor jou. Hierbij wordt rekening gehouden met je huidige situatie en eventueel als je kampt met problemen zoals voedselallergieën, (gluten)intoleranties of diabetes. Afslanken is lastig zeker als je dat alleen zou moeten doen… The Slim Company kan met het afslankplan op maat jou helpen. Samen met het PowerSlim dieet kan jij op gezonde en natuurlijke wijze afslanken, met uiteraard de heerlijke smoothies.

Wil je niet afvallen, maar er wel voor zorgen dat je op gewicht blijft? Dan kan The Slim Company een voedingsadvies plan op maat maken om gezond door het leven te gaan.

Wil je graag afvallen op een gezonde en natuurlijke manier maar ook op gewicht blijven? Dan kan bij The Slim Company! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach kan jou persoonlijke– en medische begeleiding bieden tijdens het afvalproces. Ook kun je hier terecht voor:

  • Voedingsadvies
  • Detox-kuur
  • PowerSlim dieet

Ook als je (gluten)intoleranties, voedselallergieën of diabetes hebt. Neem nu snel contact op via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683 en meld je aan!

 

Aanbevolen

Hulp bij afvallen / verantwoord afslanken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *