fbpx

Slim dieet bij The Slim Company

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

Slim dieet willen volgen? The Slim Company weet hoe!

Slim dieet willen volgen, maar niet weten waar dat kan? The Slim Company heeft de oplossing! Bij The Slim Company word namelijk gebruik gemaakt van het PowerSlim dieet… Dit zijn producten die eiwitrijk zijn en koolhydraatarm. Dit zorgt ervoor dat het gezonde producten zijn die er ook voor zorgen dat je gewicht verliest. Afvallen kan soms een hard proces zijn wat veel energie van je vergt. Naast je drukke dagen op werk en sociaal vlak heb je soms geen tijd of zin om rekening te houden met je voeding en lichaam. The Slim Company heeft daarom een slim dieet ontwikkeld, wat ook in een druk leven en bestaan, gemakkelijk toegepast kan worden.

Persoonlijke begeleiding

De voedingscoach Iris van Kralingen maakt nadat de behoeft en wensen van de klant in kaart zijn gebracht een dieet op maat. Dit is belangrijk, omdat hierin goed rekening word gehouden met de levensstijl van de klant. Het afvallen word hierdoor een stuk gemakkelijker, omdat je het gevoel hebt niet veel in te moeten leveren. Zo kan je bij het avondeten nog een heerlijke pasta eten of een verrukkelijk boerenomelet… Dat noem ik nou een slim dieet! Nadat het gestelde doel behaald is blijven er gesprekken plaatsvinden tussen de client en voedingscoach. Dit gebeurd om een terugval te voorkomen en het resultaat vast te houden. Veel mensen hebben last van het alom bekende jojo-effect. Dit houdt in dat je na het afvallen weer terugvalt in oude gewoontes. Erg zonde als je hard hebt gewerkt om je gewenste doel te bereiken… Dit wil je daarom natuurlijk voorkomen en hierin zijn de voortgangsgesprekken een belangrijke schakel. Bij het hebben van een terugval kan Iris van Kralingen jou weer op de goede weg helpen en op deze manier hou je je motivatie vast!

Successen

Op de website www.slimcompany.nl staan meerdere succesverhalen die Iris van Kralingen heeft behaald met haar klanten. Een eigenschap van Iris is dat zij een groot inlevingsvermogen heeft en precies kan aanvoelen wat de klant nodig heeft. Op deze manier kan zij goed inspelen op de behoeften en oplossingen vinden voor de problemen die mensen tegen komen… Dus waarom moeilijk als het afvallen ook makkelijk kan met een slim dieet? Ben jij het zat om niet lekker in je vel te zitten en wil jij die extra kilo’s nu eindelijk is kwijt? Meld je dan nu aan bij The Slim Company en neem contact op via 06-30011683 of stuur een e-mail naar info@slimcompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *