Slim Company 10 jaar!

Vorige week bestond The Slim Company 10 jaar. Een mooi jubileum! Maar hoe is The Slim Company begonnen? En wat is er gebeurd in 10 jaar tijd?  

Naast haar werk als verpleegkundige bij de thuiszorg heeft Iris diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding. Ze kwam er door haar opleidingen achter dat elk lichaam een andere aanpak nodig heeft om goed te kunnen functioneren. “Ik begon met adviezen geven over voeding en vitaliteit. Hoe val je nu gezond af en hoe blijf je op gewicht?” 

Iris: “Toen ik 10 jaar geleden kleine kinderen thuis had en ik nadacht over wat ik echt graag wilde doen voor werk, bedacht ik dat ik het liefst mensen wilde helpen.” 

Iris kwam in contact met PowerSlim. Ze was opzoek naar een concept dat kon ondersteunen in het afvalproces en om vervolgens op gewicht te blijven. PowerSlim bood een concept waarmee dat mogelijk was.  

Vanuit haar expertise maakt Iris gebruik van de producten van PowerSlim. “Met de combinatie tussen mijn kennis en kunde uit het verpleegkundige beroep en mijn opleidingen in voeding, ben ik goed in staat om een op maat gemaakt plan te maken.” Zowel mannen als vrouwen kloppen bij Iris aan voor hulp bij een verandering in levensstijl.  

Na 5,5 jaar besloot Iris haar eigen winkel te openen in de Dorpsstraat te Zoetermeer. Daarnaast heeft ze onlangs een nieuwe praktijk in Zoetermeer geopend waar ze haar kennis en kunde als PowerSlim en lifestyle coach dagelijks in praktijk kan brengen. 

Iris: “Het is best wel eens passen en meten geweest met jonge kinderen en ook nu met de coronacrisis waar we in zitten.” De nieuwe praktijk beschikt over een goed afzuigsysteem en is ruim ingericht zodat de 1,5 meter afstand bewaakt kan worden. “Daarbij heb ik echt het Slim Company gevoel terug laten komen in de nieuwe praktijk.” De praktijk is rustig en gezellig ingericht om gezamenlijk te kijken naar de oplossing om succesvol af te vallen.  

Na 10 jaar werkt Iris nog elke dag met veel plezier. Zien we jou snel bij The Slim Company?  

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in