fbpx

Simpele slanke recepten

paleo dieet

Simpele slanke recepten zijn er veel. Ze zijn handig als je overtollige kilo’s wilt verliezen of minder zwaar wilt eten. De simpele slanke recepten zijn zelf gemakkelijk te maken. Het is niet echt een dieet wat je volgt, maar je kan er wel degelijk van afvallen. Je eet namelijk minder zwaar, dus in kleinere porties. Ook kan het een goede balans geven als je lekker en light moeilijk vindt om te combineren.

 

De simpele slanke recepten

De simpele slanke recepten bevatten in principe weinig calorieën. Meestal tot maximaal 450 calorieën. Je neemt voor de recepten producten die van nature al weinig calorieën bevatten. Ook eet je minder grote porties dan normaal. Waarom? Als je kleinere porties gaat eten, zal je naarmate tijd minder honger hebben als je ontbijt, lunch of je avondmaal hebt gegeten. Een ander voordeel van de simpele slanke recepten is dat het ook wat scheelt in de portemonnee. De simpele slanke recepten zijn er zowel voor ontbijt, lunch en avondmaal.

Voorbeelden van deze recepten zijn; nasi met witte kool en een gebakken ei, currysoep met rijst, snijbonen en kip, liguine met garnalen, tomaatjes en rucola of gratin van artisjok en tuinbonen.

 

Slank koken

Bij de simpele slanke recepten is het belangrijk om groenten eraan toe te voegen. Door de groenten te stomen blijven de voedingswaarden het beste bewaard en de smaak zal heerlijk blijven. Dit is een slanke manier om je groenten te bereiden. Ook met een lekker visje is dit mogelijk zodat je geen vet hoeft te gebruiken. Bak je toch liever je vis? Zorg er dan voor dat het vet waarmee je bakt heet genoeg is zodat de vis er niet te veel van opneemt. Als je gebruikt maakt van een grillpan of eentje met een antiaanbaklaag heb je al minder vet nodig.

 

Slanke tips!

Door gezond te snoepen bij deze simpele slanke recepten heb je meer voldoening voor de hele dag. Neem bijvoorbeeld een lekker stuk fruit of een groentesnack mee naar je werk zoals paprikastukjes, ananasschijven of een simpele appel of banaan. Een handje ongezouten en ongebrande noten vullen sneller de maag en bevatten goede vetten van nature.

Wil je graag afvallen op een gezonde manier? Neem dan nu contact op met The Slim Company! Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach biedt jouw persoonlijke begeleiding. Ook als je kampt met de problemen zoals diabetes, voedselallergieën of (gluten)intoleranties. Contacteer via info@slimcompany.nl of bel op 06-30011683.

 

 

Aanbevolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *