fbpx

Prijzen

Wij kunnen ons voorstellen dat u wilt weten wat het kost om uw doel te bereiken. Hieronder leest u de kosten van onze diensten. De kosten van het afslanken zijn natuurlijk afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen en de tijd die daarvoor nodig is. 

Afslanken met normale voeding of een koolhydraatarm dieet

Voedingsadvies € 60,-
Weegconsult € 15,-
Weegkaart (10x wegen) € 139,-

 

PowerSlim-programma

De kosten van het PowerSlim-programma zijn afhankelijk van uw persoonlijke advies. PowerSlim kost vanaf € 2,50 per maaltijd. Afhankelijk van uw persoonlijke advies gebruikt u 4 tot 6 producten per dag in de eerste fase. De PowerSlim producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal in de supermarkt koopt.

PowerSlim Starterspakket* € 159,-
Weegconsult € 0,-

 

*Het Startpakket bevat producten en handige informatie om direct aan de slag te gaan. Voorbeeld dagmenu’s , shakebeker, vitamines en mineralen voor een maand en ons zeer populaire PowerSlim kookboek.

Wilt u meer informatie? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend GRATIS adviesmakingsgesprek t.w.v. € 49,-

‘Op gewicht blijf’-cursus

Nadat u uw gewenste gewicht heeft bereikt, laten wij u nog niet los. U kunt dan nog een jaar ik blijven langskomen. Wij zorgen er dan voor dat u uw nieuwe leefstijl behoudt en je niet meer aankomt. Elke maand komt u wegen, bespreken wij de voorgaande periode en bespreken wij de onderwerpen uit de ‘op gewicht blijf’-cursus (12 onderwerpen).

‘Op gewicht blijf’-cursusmap € 9,95
Weegconsult € 15,-
Weegkaart (10 x wegen) € 139,- (inclusief cursusmap)

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW