Blog van Bas – Week 2 Powerslim

Na het goede nieuws van het weegmoment moest ik weer terug naar de realiteit: het maken van een plan voor de nieuwe week. Omdat de eerste week zo succesvol was verlopen ben ik niet super creatief geweest. Ik het menu wat ik had gemaakt voor week 1 iets door elkaar geschut en tadaaa daar was week twee. Toen ik naar mijn menu zat te kijken dacht ik nou daar kan ik best nog wat aan sleutelen. Iris had me een mooie aanbieding Powerslim wraps verkocht en daar moest ik toch wat mee. Stond er me toch een heerlijk recept op de site, geweldig 😊

Eerst zelf (idee van Powerslim) een kruidenmix gemaakt, daarmee de kip gekruid, uitje gefruit, wrap opgewarmd, kip gebakken, spinazie op de wrap, eigengemaakte knoflooksaus erop en smullen maar. Eén wrap was toch wel wat weinig en ik had nog ingrediënten genoeg dus wat denk je, die tweede ook maar opgegeten. 

Zondagavond zelf witlof salade gemaakt. Ik had iets meer dan eigenlijk toegestaan, net als het gewicht van de Duitse biefstuk. Ach zoveel kwaad zou dat toch niet kunnen? Zo belachelijk veel extra was het allemaal ook weer niet. Gevolg: Drie dagen niet afgevallen……. Aangezien ik tot nu toe elke dag op de weegschaal sta (ja ik weet het, niet zo handig, maar goed ik doe dat nu eenmaal) had ik aardig de smoor in. Terug naar wat ik met mezelf had afgesproken dus, want hier had ik geen zin in.

De drie daar opvolgende dagen me keurig gehouden aan hoe ik het met Iris besproken had. Geen gram teveel opgeschept, veel water gedronken en zo had ik toch best echt vertrouwen in vrijdag, het weegmoment.

Vrijdag dus, die was er ook al weer snel. In de winkel van Iris moest ik even wachten. Hierdoor genoeg tijd om even een paar minuutjes te kijken naar wat er voor opties zijn. Eerlijk gezegd had ik me er slecht in verdiept. Geen rijst is geen rijst, maar wat zag ik daar in de vitrinekast staan: Rijst!! Maar dan van soja natuurlijk. Ik was een blij man, die neem ik zeker mee, maar eerst wegen. En wat denk je: Weer 2,8 kilo eraf!! In twee weken tijd al 5,6 kilo kwijt. Ik ben het ook al echt te merken. Mijn lijf voelt lekkerder, omvang krimpt, ik krijg meer energie, heel prettig allemaal.

We gaan dus vol goede moed verder, zo eerst maar eens een leuk menu voor de komende week maken.

Tot volgende week!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Wilt u hulp met afvallen? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga u helpen uw doelen te bereiken.

Vul uw gegevens in