fbpx

Snel afvallen met PowerSlim recepten

tussendoortje

Snel afvallen met PowerSlim recepten

PowerSlim: Snel en verantwoord afvallen met gratis begeleiding van een dieetcoach.
Mannen, vrouwen en kinderen raken overgewicht sneller kwijt met behulp van een dieetcoach van PowerSlim met speciaal ontwikkelde producten, recepten en tips die werken.

Intake en eigen producten

Het afvallen met PowerSlim producten en recepten begint met een intakegesprek. Daarbij wordt u gemeten en gewogen en zal de dieetcoach, samen met u, een behandelplan opstellen dat rekening houdt met uw manier van leven. Uw streefgewicht bepaalt de duur van het dieet en de kosten van de behandeling. De kosten voor de dieetcoach worden niet in rekening gebracht. Bij de intake krijgt u ook informatie over de speciaal ontwikkelde PowerSlim producten. De tips van de dieetcoach helpen u verder op weg naar een op uw smaak samengesteld dieet.

Overleg en recepten

Volgt u eenmaal uw behandelplan, dan heeft u eenmaal per week op een ingepland tijdstip overleg met uw dieetcoach. Heeft u tussendoor vragen? Dan kunt u bellen, appen of e-mailen. Uw dieetcoach staat altijd voor u klaar. Dat zult u ook merken als u een feestje hebt, met vakantie gaat of als zich een andere gelegenheid voordoet, waarbij het lastig is om u strikt aan de regels van het dieet te houden. Uw dieetcoach helpt u er met praktische tips doorheen. Veel plezier hebt u ook van het boek met meer dan 80 recepten en 14 weekmenu’s. Met de 54 PowerSlim producten en verse groente en fruit maakt u zo gemakkelijk en snel heerlijke, verantwoorde maaltijden.

Programma in drie fasen

Uw PowerSlim behandelplan bestaat uit drie fasen. In de eerste fase ligt de nadruk op afvallen. U komt in uw ritme. In de tweede fase werkt u aan het behalen van uw streefgewicht. In de derde fase gaat het vooral om het stabiliseren van uw behaalde streefgewicht. In deze fase behoeden waardevolle tips van de dieetcoach u voor het beruchte jo-jo effect(afvallen-aankomen-afvallen enzovoort).

Afspraak maken

Wilt u meer weten over het PowerSlim dieet? Maak dan een afspraak of bel 06-30011683.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *