Gezonder winkelen bij The Slim Company

Gezonder winkelen op de Dorpsstraat 122 te Zoetermeer kan vanaf 3 september… Dan opent The Slim Company namelijk de nieuwe gezondheidswinkel. Hier zijn allerlei heerlijke PowerSlim producten te vinden en er zullen ook persoonlijke consulten gegeven worden op deze locatie.

Gezonder winkelen, wat houdt dat in?

Gezonder winkelen betekent eigenlijk dat alles wat er in de nieuwe gezondheidswinkel in de schappen ligt bestaat uit gezonde en verantwoorde producten. Het PowerSlim dieet bestaat uit eiwitrijke –en koolhydraatarme producten. Combineer dit met de persoonlijke begeleiding van PowerSlim coach Iris van Kralingen en behaal optimale resultaten! Lekker in je vel zitten is zó belangrijk… Wanneer jij je goed voelt over jezelf krijg je een boost van zelfvertrouwen. Resultaten zie je terug in alle aspecten van je leven… Je krijgt weer zin om te ondernemen in je leven!

Wat ga je vinden in de nieuwe gezondheidswinkel?

De vertrouwde diensten en producten van The Slim Company zullen te vinden zijn bij de tweede vestiging aan de Dorpsstraat 122 te Zoetermeer:

Toekomstplannen 

Naast gezonder winkelen is er ook de mogelijkheid om in de toekomst deel te nemen aan informatieavonden en workshops… Handig en super bruikbaar als jij bezig bent met jouw afvalproces. Hier kom je in aanmerking met andere PowerSlimmers en kunnen jullie ervaringen en verhalen delen. Ook blijf je bij het deelnemen hiervan up-to-date en krijg je de nieuwste ontwikkelingen te horen. Ook zullen heerlijke PowerSlim producten besproken worden en andere weetjes en feitjes. Op de website word je op de hoogte gehouden van activiteiten en initiatieven die jou te wachten staan… Dus neem regelmatig een kijkje om hiervan op de hoogte gehouden te worden!

Locatie

Gezonder winkelen kan voortaan op de Dorpsstraat 122 in Zoetermeer. In het centrum van Zoetermeer in het oude Singerhuisje is vanaf 3 september de tweede vestiging van The Slim Company te vinden. Dus als je in de buurt bent en je wilt even een kijkje komen nemen? Je bent welkom!

Voorgeschiedenis

The Slim Company is opgericht door Iris van Kralingen, gecertificeerd PowerSlim coach. Vanuit haar passie om mensen te helpen en haar positieve instelling is zij The Slim Company begonnen. Met een breed kennisgebied in de medische sector leek dit ook een logische stap. Als vooropleiding heeft zij mede gestudeerd voor verpleegkundige en hierin heeft zij dus al de nodige ervaring opgedaan op medisch vlak. Verder heeft Iris nog meerdere cursussen gevolgd op het gebied van diëtetiek.

Hierdoor geeft zij ook medische begeleiding onder het afvallen. Heb jij bijvoorbeeld diabetes, maar wil je toch afvallen? Geen probleem! Iris helpt jou op weg naar een gezond gewicht met een plan op maat.

Of ben je glutenintolerant? Dat kan soms ook best lastig zijn… Gluten zitten namelijk in heel veel producten. Brood of pasta zijn hier een bijvoorbeeld van. Het is belangrijk om te weten wat je binnen krijgt en hier moet bewust mee omgegaan worden. Iris van Kralingen is een expert op het gebied van voeding –en levensstijl en zorgt voor de gepaste oplossing!

PowerSlim producten

Gezonder winkelen met een uitgebreid assortiment van PowerSlim producten. En wees gerust… Wanneer jouw gewenste product niet op voorraad is valt deze gewoon te bestellen! PowerSlim producten staan erom bekend gezond te zijn, maar ook nog eens super lekker… Iets wat je in de meeste diëten niet veel tegenkomt! Er is een ruime variatie aan recepten en dit zorgt ook voor een leuke afwisseling waarbij je nieuwsgierig bent naar nieuwe gerechten en je alles een keer wilt proberen! Ook zorgt het PowerSlim dieet ervoor dat je geen honger hoeft te hebben. Het dieet bestaat namelijk uit meerdere  gerechten op een dag. Ontbijt, tussendoortjes en avondeten zijn inbegrepen. Neem de Indische kabeljauw of de noodles met beefreepjes, heerlijk! Maar als tussendoortje is er ook een mueslireep of andere lekkernij waarmee je jouw honger kan stillen… Genoeg keuze dus! Werp een blik op de PowerSlim recepten pagina op de website en doe inspiratie op!

Veel variatie in het PowerSlim dieet

Vaak word er gehamerd op het feit dat je moet ontsnappen aan koolhydraten. Alleen is dit erg lastig, aangezien koolhydraten in heel veel producten zit. Dat betekent dus, dat als je dit regime wil volgen, je maar een hele kleine keuze hebt aan producten die je mag nuttigen.

Producten bestellen en ophalen in de winkel

In het inschrijfformulier kunnen bestellingen geplaatst worden en vervolgens worden opgehaald in de winkel, erg makkelijk als je een beetje krap zit in je tijd!

Grenzen verleggen

Het gaat om het behalen van persoonlijk doelen. Wanneer je het ene doel behaald hebt wil je op weg naar de volgende. Hierbij zal jouw zelfvertrouwen telkens meer en meer toenemen. Hiermee bewijs je namelijk aan jezelf wat je waard bent. De regelmatige check-ups en wegingen bij Iris van Kralingen zorgen er ook voor dat je progressie boekt. Het voelt als een stok achter de deur. Ook worden jouw resultaten besproken en waar je misschien tegenaan loopt. Samen gaan jullie dan vervolgens kijken naar wat er goed gaat, maar ook naar wat er nog beter kan. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat. Ook is het belangrijk dat jij je eigen tempo bepaald. Jij bent namelijk het allerbelangrijkste in het afslankproces. Het gevoel hebben dat je gedwongen word naar het behalen van resultaten wat voor jou op een te hoog tempo word verwacht is niet fijn. Bij The Slim Company ben jij namelijk zelf in controle en krijg je alle ruimte om aan te geven waar jij je prettig bij voelt.

Op gewicht blijf cursus

Als je uiteindelijk jouw gewenste resultaat hebt behaald dan wil je dit natuurlijk ook vasthouden! Na al die maanden je uiterste beste te hebben gedaan wil je dit natuurlijk behouden. The Slim Company biedt een op gewicht blijf cursus aan waarbij je na-begeleiding krijgt. Veel mensen beginnen aan een afslankproces en behalen met succes hun streefgewicht, vervolgens raak je weer comfortabel en verval je terug in oude gewoontes. Dit is een bekend probleem. Het is dus erg belangrijk dat je je hier bewust van bent, zodat jij niet binnen deze groep valt. Nazorg is dus essentieel! Bij The Slim Company kun je een ‘’op gewicht blijf cursus’’ volgen waarbij je op een maandelijks individueel consult komt. Hierbij word de voortgang besproken en dit optimaliseert de kans om jouw gewicht vast te houden!

The Slim Company aan de Rijnstroom

De afslankstudio aan de Rijnstroom 18 zal vooralsnog blijven bestaan. Iris van Kralingen zal ook vanuit hier nog consulten gaan geven en begeleiding aanbieden.

 

Beginnen aan een nieuwe toekomst

Dus ben jij of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe gezonde start? Twijfel dan niet en meld je aan! Met behulp van Iris van Kralingen ga jij op weg naar een gezonder leven. Haal jouw beste zelf naar boven en gun jezelf een goede gezondheid. Vele zijn jou voorgegaan met goede resultaten. Neem eens een kijkje op de pagina succesverhalen. Andere delen hier hun ervaringen en vertellen jou hoe zij het proces hebben doorlopen. Woon in de toekomst ook eens de informatieavonden en workshops bij aan de gezondheidswinkel aan de Dorpsstraat 122. Hier word je bijgespijkerd met nieuwe informatie en ontwikkelingen, wat erg bruikbaar is tijdens jouw afslankproces! Neem voor meer informatie contact op via 06-30011683

De nieuwe gezondheidswinkel van The Slim Company

winkel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Geef onderaan jou producten op en kom deze in de gezondheidswinkel afhalen!

power slim bestellen

Recept van de maand

power slim bestellen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Geef onderaan jou producten op en kom deze in de gezondheidswinkel afhalen!