fbpx

Overgewicht tegengaan met PowerSlim producten

hulp bij afvallen

PowerSlim: een gezond alternatief om af te vallen

In de wereld van het overgewicht is afvallen vaak een groot probleem. De keuze uit afvalmethodes is enorm, maar helaas niet altijd even verantwoord. The Slim Company heeft met zijn PowerSlim producten een gezondere weg ingeslagen.

Makkelijk afvallen bestaat niet!

Overgewicht verliezen is nooit een gemakkelijk proces.
Er zijn hierbij twee uitersten:
• Snel afvallen aan de hand van ingrijpende methoden, zoals pillen, poeders, vasten of zelfs een operatie.
Hoewel hiermee de kilo’s er van af kunnen vliegen, gaat het om voor het lichaam ongezonde processen. Ze zijn meestal van korte duur, en dat vergroot de kans op terugval (jojo effect).
• Traag je overgewicht kwijtraken door middel van aanpassing van het leefpatroon, vooral op het gebied van voeding en beweging.
Het duurt met dit soort methodes veel langer voor er resultaat te zien is, en mensen met overgewicht lijken zelden geduldig te zijn.

Het PowerSlim afvalprogramma

PowerSlim stimuleert afvallen met een programma dat gebaseerd is op de tweede manier van gewicht verliezen, de trage manier.

Het gaat ze hier om, op basis van aanpassingen van vooral uw voedingspatroon, uw algemene wijze van leven te veranderen in een meer verantwoorde manier met betrekking tot het eigen lichaam.

Voeding

De mens heeft voedsel nodig om het lichaam in staat te stellen te blijven functioneren. Voedsel wordt afgebroken in voornamelijk drie componenten: koolhydraten, vetten en eiwitten.
De eerste twee dienen daarbij vooral als energiebron, eiwitten hebben een belangrijke functie in de lichaamsprocessen.
Als we te veel van die energiebronnen binnen krijgen, worden ze opgeslagen als reserve in de vorm van lichaamsvet. Ietwat kan geen kwaad, teveel kan risico’s voor de gezondheid opleveren.
Overgewicht is geboren!
Het PowerSlim programma is gebaseerd op voedingsproducten, die eiwitrijk en vet- en koolhydraatarm zijn, terwijl men daarnaast toch voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt ( twee andere noodzakelijke voedingsstoffen)

Omschakeling

Alles draait om verandering, een geleidelijke, om u te laten wennen aan voedingsproducten, die waarschijnlijk niet al te veel in uw oorspronkelijke pakket aanwezig waren. Dat is niet gemakkelijk, maar deskundigen staan klaar om u advies en begeleiding te geven, niet alleen tijdens, maar ook achteraf om de terugkeer naar overgewicht te voorkomen.
Deze geleidelijke gewenning brengt u weliswaar wat trager naar uw streefgewicht, maar maakt het een stuk gemakkelijk dit vast te houden. Naast de inbreng van gezonde voeding is dit het grootste voordeel van de PowerSlim methode.

Beweging

PowerSlim houdt zich niet expliciet bezig met het bewegingselement van gezond afvallen, maar geeft wel de noodzaak aan ten minste een aantal keren per week minimaal een half uurtje te sporten, natuurlijk in iets waar u zich prettig bij voelt. Ook hier kan geleidelijkheid gewenning bieden en de vanzelfsprekendheid van extra beweging bevorderen.

Zoetermeer

Een van de meest actieve uitvoerders van het PowerSlim afvalprogramma is de afdeling in Zoetermeer, die naast het standaard aanbod van PowerSlim producten, op hun site nog veel meer te bieden hebben aan bijvoorbeeld blogs. Neem gerust een kijkje en ontdek pas echt de wereld van het gezond afvallen.

Afslanken met begeleiding?
Vraag een GRATIS dieetcoach aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *