Op gewicht blijf cursus

Heb jij je uiterste best gedaan om jouw streefgewicht te bereiken en na hard werken dit ook behaald? Dan wil je natuurlijk niet terugvallen in oude gewoontes… Het is een bekend gegeven dat het op gewicht blijven vaak moeilijker is dan het op gewicht komen. Daarom biedt The Slim Company de ‘’op gewicht blijf cursus’’ aan tijdens de stabilisatiefase (fase 3). Wij nemen dan elke maand één van de twaalf onderwerpen door. Het streven naar een gezonde BMI is de eerste stap, maar het vasthouden hiervan is wat jouw uiteindelijke doel is. Je BMI is de index die de verhouding tussen het gewicht en de lengte van een persoon aangeeft en die is bij iedereen weer anders.

 

Een levenswijze waarbij je je lekker voelt

Iris van Kralingen, eigenaresse en voedingscoach van The Slim Company, gaat samen met jou op weg naar een gezonde levenswijze. Jouw gezonde eetpatroon moet namelijk een gewoonte worden en natuurlijk aan gaan voelen waarna je niks anders meer wilt.

Eten heeft vaak ook een emotionele lading waardoor mensen het als toevlucht kunnen gaan zien. Het kan comfort geven en het word een handeling waar je naartoe trekt wanneer je niet lekker in je vel zit. Bij de ‘’op gewicht blijf sessies’’ gaan Iris en jij samen ook het emotionele aspect bekijken en hoe je hier beter mee om kan gaan. Vaak ben je erg onzeker als je overgewicht hebt en ben je geestelijk en lichamelijk niet in topvorm…

Je hebt bijvoorbeeld last van cellulitis, striae en vind jezelf niet meer mooi in je favoriete jurk. Dat kan erg lastig zijn… Cellulitis verminderd aanzienlijk naarmate de kilo’s eraf vliegen en jouw ‘’probleemplek’’ wordt langzaamaan weer gladder. BMI Dus wacht niet langer met het inschrijven bij de ‘’op gewicht blijf cursus’’. Ga samen op weg naar een zelfverzekerd lichaam met een gezonde BMI zonder cellulitis of striae en gun jezelf om weer gelukkig te zijn! Iris gaat jou verschillende tips, tricks en tools geven om het jojo-effect tegen te gaan en leert jou hoe jij verantwoord met eten om kan gaan.

De ‘’ op gewicht blijf cursus’’ vind individueel en maandelijks plaats en op deze manier is de een op een aandacht erg groot. Dit zal tijdens de gesprekken ook fijn zijn en voel jij je niet teruggehouden om alles op tafel te leggen waar jij op vastloopt of wilt veranderen.

 

Dagelijkse routine

De standaard succestips om op gewicht te komen en te blijven;

  1. Regelmatig en niet te weinig eten
  2. Eiwitrijk eten
  3. Dagelijks 200 gram groente
  4. Dagelijks bewegen en voldoende slaap

Dus samen met Iris door middel van de ‘’op gewicht blijf sessies’’ jouw behaalde en gezonde BMI vasthouden en af willen van cellulitis of andere onzekerheden? Meld je dan nu telefonisch aan via 06-30011683 of vul het aanmeldformulier in!

Aanmelden voor de “op gewicht blijf cursus ” ?

Wilt u hulp bij afvallen aanvragen? Na uw aanvraag nemen wij snel contact met u op voor een eerste kennismakingsgesprek.