Nieuws

 • Blog van Bas 6

  Ik ben nu een aantal maanden met powerslim bezig en inmiddels ruim 15 kilo afgevallen. Het voelt zo lekker! Wat niet zo lekker voelt is mijn kleding…. Broeken, truien en T-shirts zitten behoorlijk te ruim of zijn al te groot. Alleen maar positief natuurlijk, ik wist dat dit ging gebeuren. Zo ben ik langzamerhand ook wat nieuwe kleding aan het kopen en heb ik nu ook een tas op zolder liggen met kleding die ik niet meer aan kan. Een deel van de te grote kleding is ook al de deur uit.

  Lees verder…
 • Blog van Elisia & Jane

  Wij zijn Elisia en Jane Risseeuw en zijn samen meer dan 60 kilo’s afgevallen.

  Het begon allemaal in december 2017 dat wij beide het gevoel hadden dat wij iets moesten doen aan de extra kilo’s die door de jaren heen erbij waren gekomen. Op de tv zag ik een verhaal voorbijkomen over PowerSlim. In januari 2018 was het zover!!!

  Lees verder…
 • Blog van Laura

  “The Slim Company helpt mij de Corona crisis door”

  Ruim 2 jaar geleden begon ik met Power Slim. En wat een ontdekking was dat! Het is lekker, het werkt en je krijgt gratis elke week een consult. Het moest wel een succes formule worden!

  Lees verder…
 • Blog van Bas – Week 4 Powerslim

  De vierde week begon voor mij met een moment waarvan als je me het een half jaar geleden gevraagd had ik me er iets heel anders van had voorgesteld. Ik ging namelijk een avond pokeren met vrienden. Pokeren, dat is zo’n avond welke normaal gesproken bol staat van gezelligheid, sterke verhalen, mannenpraat en natuurlijk van bier, chips en bitterballen. Eerlijk is eerlijk, ik heb serieus getwijfeld of ik hier wel naar toe moest gaan. Moest ik mezelf wel gaan kwellen? Kon ik dat wel, het is altijd zo gezellig met een biertje en een chippie.

  Lees verder…
 • Blog van Bas – Week 3 Powerslim

  Het is al weer 3 weken sinds de start, wat gaat het toch snel! 

  Eigenlijk gaat het best snel allemaal. Op vrijdag weer het weegmoment bij Iris en wederom een lekker resultaat: 1,7 kilo eraf. De teller staat nu totaal op -7,3 kilo in die drie weken dus. Wat een motivatie om de ingeslagen weg voort te zetten.

  Lees verder…
 • Blog van Bas – Week 2 Powerslim

  Na het goede nieuws van het weegmoment moest ik weer terug naar de realiteit: het maken van een plan voor de nieuwe week. Omdat de eerste week zo succesvol was verlopen ben ik niet super creatief geweest. Ik het menu wat ik had gemaakt voor week 1 iets door elkaar geschut en tadaaa daar was week twee. Toen ik naar mijn menu zat te kijken dacht ik nou daar kan ik best nog wat aan sleutelen. Iris had me een mooie aanbieding Powerslim wraps verkocht en daar moest ik toch wat mee. Stond er me toch een heerlijk recept op de site, geweldig 😊

  Lees verder…
 • Gesprek tussen coach en client

  Blog van Bas – Week 1 Powerslim

  Hoi, Ik ben Bas, 39 jaar en sinds 1 week begonnen met Power Slim.

  Via dit blog zal ik wekelijks mijn bevindingen delen.

  Door een familielid ben ik met Iris in contact gekomen. Begin november de intake gehad. Dat voelde direct heel prettig aan. Iris is streng maar rechtvaardig en eerlijk, precies wat ik nodig had! De hele december maand me kunnen voorbereiden op de start op 10 januari. Uiteraard me niet ingehouden met alle feestdagen en concerten die nog voorbij kwamen, dus er moet nog iets extra’s af…..

  Lees verder…