fbpx
Afvallen lukt niet

Eindelijk voel ik mij weer zelfverzekerd met behulp van PowerSlim

Vorig jaar was ik na 2 zwangerschappen niet meer de vrouw die ik voorheen was en besloot dat alleen ikzelf verandering kan realiseren. Toen ontmoette ik Iris Vogelezang van The Slim Company en maakte met haar een afspraak voor een intakegesprek. Ik zat destijds niet lekker in mijn voel. Zij heeft mij toe geanalyseerd en geadviseerd en heb deze feiten, die eerlijk en confronterend zijn, geaccepteerd en ik ben met het Power slim dieet aan de slag gegaan. Natuurlijk met behulp van gewichtsconsulente Iris en de producten van Powerslim. Na 4 maanden ben ik een totaal ander mens geworden. Ik heb een groot doorzettingsvermogen ontwikkeld en sta nu erg gestimuleerd in het leven. Met de Powerslim producten en heel wat peptalks van Iris en haar eerlijkheid, voel ik mij weer steeds beter!! Na al heel wat bereikt te hebben, ben al erg trotst op mijzelf, maar ik ben er nog niet. Ik moet er nog iets harder tegenaan om mijn gestelde doel te bereiken. Ik raad iedereen aan die zich niet zelfverzekerd voelt eens contact op te nemen met Iris! Als iemand je kan helpen dan is zij het wel.

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

Na

Vanessa_Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *