fbpx
afvallen op de buik

Met Power Slim blijf je gewoon lekker eten

Na

Yvonne

In januari 2012 stond ik samen met Iris Vogelezang op een bruidsbeurs in Zoetermeer. Ik had meteen een klik met haar. Ik voelde mij al een tijdje niet meer zelfverzekerd en wilde hier verandering in brengen. Alleen wist ik zelf niet hoe… In maart heb ik toch maar de knoop doorgehakt en Iris gebeld en een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Iris legde alles heel goed uit en met haar begeleiding kon ik mijn doel bereiken!

Het fijne van PowerSlim is dat je gewoon blijft eten, je hoeft geen shakes te nemen. Ik eet in de ochtend, middag en 2x tussendoor een powerslim product en in de avond gewoon groente en vlees.

Ik ben veel gezonder gaan eten en ik werd me ook veel bewuster van wat er in de producten zat die ik had.

Ik heb een drukke baan en ben veel onderweg. Het fijne van het Power slim dieet is dat alle porties verpakt zijn, dus je kunt ’s ochtends je eten maken voor de hele dag. Hierdoor kom je ook niet in de verleiding komt om “even” bij een tankstation te stoppen voor een vette hap. Ik zorg dat ik altijd een snack in de auto heb en mijn lunch heb ik ook bij mij. Ik heb mij eigenlijk nooit rot gevoeld of erg veel honger gehad. Juist omdat je om de 2 á 3 uur iets kunt eten. En had ik een keer een dip dan was Iris daar om mij weer de motiveren.

 

Toen ik goed op weg was, veranderde de begeleiding van 1 keer per week naar 1 keer per maand. De ochtend en middagmaaltijd werd weer “gewoon” eten en alleen de 2 tussendoortjes bleven van PowerSlim.

Nu, meer dan een jaar later ga ik nog iedere maand naar Iris. Zij zorgt met haar enthousiasme dat ik op de goede weg blijf en wat heel belangrijk is, dat ik positief blijf. Ik voel mij gewoon weer lekker!!

*Disclaimer

Ervaringen zijn individuele gevallen. Resultaten kunnen per geval afwijken en niet voor alle klanten gegarandeerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *