Maaltijdvervangers… kies voor PowerSlim producten!

Maaltijdvervangers, ze liggen in supermarkten, drogisterijen en nog veel meer winkels. Hoe weet je of deze producten bij je dieet passen? Zijn deze maaltijdvervangers wel goed voor je lichaam en gezondheid?

Kies liever voor PowerSlim producten die wetenschappelijk verantwoord zijn en onder begeleiding de juiste uitwerking zullen hebben! Iris van Kralingen, eigenaresse van The Slim Company in Zoetermeer maakt zorgvuldig een persoonlijk afslankplan op maat met PowerSlim producten voor het beste resultaat.

Maaltijdvervangers

Er is een groot aanbod aan maaltijdvervangers die makkelijk verkrijgbaar zijn, maar zijn deze ook goed voor je en passen ze in je dieet? Maaltijdvervangers kan je beter niet zomaar kopen en gebruiken. Zonder persoonlijke begeleiding kunnen ze zelfs schadelijk voor je zijn. Begin er dus niet aan!

PowerSlim producten

PowerSlim producten zijn gezond voor je lichaam en hebben ook een mentale positieve uitwerking zodat jij je beter voelt. De PowerSlim producten zijn koolhydraatarm, eiwitrijk en bestaan uit zuivere ingrediënten. De PowerSlim producten zijn gezoet met natuurlijke Stevia-extract, ook wel bekend als de ‘honingkruid’, een kruid dat van nature al zoet is. Verder bevatten de PowerSlim producten kalium dat bijdraagt aan de instandhouding van een normale bloeddruk en chroom voor een normale bloedsuikergehalte. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevatten gemiddeld 20 gram aan eiwitten per portie. Eiwitten dragen namelijk bij aan een groei en instandhouding van de spiermassa. Ga voor het PowerSlim afslankplan met PowerSlim producten in plaats van maaltijdvervangers!

Voordelen van PowerSlim producten

  • Volop variatie! Het assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme producten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes
  • Gemakkelijk te volgen PowerSlim dieet, onder persoonlijke- en/of medische begeleiding van Iris van Kralingen
  • Wetenschappelijk verantwoord kunnen afslanken
  • Geen kans op een jojo-effect indien de professionele begeleiding van de voedingscoach wordt gevolgd
  • Zonder ‘hongergevoel’ afslanken
  • Gezond voor je lichaam

Heb je geen vertrouwen meer door vervelende ervaringen met maaltijdvervangers, andere ‘afslankproducten’ of door een voedingscoach waarbij je niet het verwachte resultaat hebt behaald? Of wil je het graag uitproberen maar twijfels je nog steeds? Dan is dit een mooie kans om kennis te maken met PowerSlim. Maak een afspraak bij Iris van Kralingen van The Slim Company en probeer de PowerSlim producten 3 dagen uit voor maar €14,95 zonder verdere verplichtingen!

Bij het gratis intake gesprek wordt in overleg met u een persoonlijk afslankplan op maat gemaakt zodat u op een verantwoorde manier kunt gaan afslanken! Ook zal er rekening worden gehouden met diabetesvoedselallergieën of (gluten)intolerantie(s) indien van toepassing. Maak nu snel een afspraak met Iris van Kralingen via info@slimcompany.nl of bel 06-30011683.