fbpx

Koolhydraatarm Dieet Plan volgen in rotterdam?

Afvallen lukt niet

Afslanken met begeleiding?
Vraag een GRATIS dieetcoach aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afslanken onder medische begeleiding

Is afslanken onder medische begeleiding voor u belangrijk omdat u meerdere voedingsproblemen of gezondheidsproblemen heeft? Als voedingsdeskundige en gecertificeerd gewichtsconsulent, is Slim Company gespecialiseerd in het begeleiden, adviseren en coachen van mensen die willen afslanken onder medische begeleiding.

Slim Company helpt en adviseert mensen bij verantwoord afvallen en geeft persoonlijke voedingsadviezen om niet alleen gezond af te vallen, maar ook om diverse tips en trucs te geven voor een blijvend gewichtsbehoud. Dat willen we toch allemaal?

Afslanken met een voedselallergie: kan dat?

Afslanken met een voedselallergie kan soms extra lastig zijn. Met onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring met voedingsproblemen, voedselallergieën en voedselintoleranties, kunnen wij u extra begeleiden en coachen bij het afslanken, ook als u een bepaalde voedselallergie heeft. Ook als niet wilt afvallen, maar toch graag wil weten hoe u uw gezond gewicht behoudt, zonder dat u “verboden” producten eet.

Hulp bij afvallen nodig?

Kijk bij hulp bij afvallen over onze handelwijze en mogelijkheden.

voedingscoach

Afslanken met diabetes

Heeft u last van diabetes kunnen wij hier een speciaal diabetes dieet voor geven, waarbij afslanken met diabetes dus heel goed mogelijk is.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

Verantwoord afvallen?

Wilt u graag verantwoord afvallen onder de begeleiding van een voedingsdeskundige om nu écht uw streefgewicht te behalen? Vraag gelijk een adviesgesprek aan!

Gezond afslanken met uw eigen gewichtsconsulent in Zoetermeer