fbpx

Koolhydraatarm dieet

Paleo dieet

Diëten en weten wordt.. koolhydraatarm eten

U kunt natuurlijk altijd snel een paar kilo’s verliezen als u af wilt afvallen maar vaak komen deze kilo’s, en meer, later weer net zo hard terug op uw lichaam. In plaats daarvan kunt u ook inzetten op blijvende en gezondere resultaten. En dat kan nu met slim afvallen, ook wel powerslim afvallen genoemd. Dit is afvallen met power. Powerslim producten zijn koolhydraatarme producten, en geboren uit een passie voor gezond eten. Koolhydraatarm dieet klinkt als een dieet maar is het in feite niet want bij een koolhydraatarm dieet gaat u niet minder eten, alleen wel anders eten. En als u weet waar op te letten bij een koolhydraatarm dieet zult u al gauw overtuigd zijn van de voordelen die het koolhydraatarm dieet ook u te bieden heeft.

Koolhydraatarm (di-)eten is mooie en gezonde resultaten meten

Hoe maak je een succes van een nieuwe voedingsplan, dat is wat iedereen die af wil vallen zich afvraagt. Wat leuk is om te weten dan is dat het uw lichaam in wezen niet uitmaakt wat u eet zolang u maar eet. Maar, zoals bij alles, als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat ook. Want voor uw gezondheid gelden natuurlijk andere regels. Een koolhydraatarm dieet is een dieet, een voedingsplan, waarbij u minder vetten, suikers en zetmeel tot u gaat nemen. Bij een koolhydraatarm dieet hoeft u niet alle koolhydraten uit uw voedingsschema te schrappen maar u gaat wel minder koolhydraatbronnen tot u nemen. Dus minder brood, aardappelen en pastasoorten bijvoorbeeld, en minimaal koek, en liefst geen frisdranken. Het goede nieuws is dat er dan een wereld voor u open gaat aan voedingsproducten die u wel kunt eten.

Powerslim, over eten en weten

Het voordeel van afvallen met powerslim is dat u onder begeleiding van een gespecialiseerde voedingsdeskundige- en coach anders gaat eten. Anders eten dus, en met leuke extra’s als handige voorbeeld weekmenu’s en heerlijke recepten. Met powerslim heeft u daarbij ook nog eens keus uit wel meer dan honderd producten, waardoor u verzekerd bent van gezonde en smakelijke maaltijden en tussendoortjes. Deze maaltijden kunt u spreiden over de dag waardoor u uw stofwisseling goed op gang houdt. En hiermee bereikt u een dubbel effect want u gaat behalve gezonder eten, en dit zonder last te krijgen van hongergevoel, door de verhoogde stofwisseling ook nog eens snellere resultaten verkrijgen. En, deze resultaten ziet u terug op uw weegschaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *