fbpx

Koolhydraatarm dieet

koolhydraatarm dieet

Koolhydraatarm dieet om gezond af te vallen

Afvallen willen wij bijna allemaal, gezond afvallen is natuurlijk het beste voor u om te doen! Let op wat u eet en het (gezond) afvallen zal simpel en eenvoudig voor u worden. Koolhydraatarm. Een koolhydraatarm dieet van The SlimCompany uit Zoetermeer zal u daarbij prima helpen. Volg eenvoudig het dieet en de bijbehorende recepten en ook u gaat gezond afvallen met PowerSlim!

koolhydraatarm dieet lijst

The SlimCompany Zoetermeer helpt u bij het maken van een koolhydraatarm dieet lijst. Een koolhydraatarm PowerSlim dieet zorgt voor een hoger energieniveau en hierdoor heeft u geen last meer van een middag- of avonddip. U kunt starten met het starterspakket met daarin 54 PowerSlim producten in diverse lekkere smaken, of u kunt samen met ons een eetschema samenstellen. Ook is er het PowerSlim kookboek met 14 handige voorbeeldmenu’s en 80 lekkere recepten!

koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten is anders eten. Om af te vallen is lichamelijke beweging noodzakelijk. Maar natuurlijk ook de voeding is belangrijk; wat u dagelijks eet, is van het allergrootste belang! Indien u koolhydraatarm gaat eten, zult u merken dat u van een koolhydraten stofwisseling over zult gaan naar een vet stofwisseling, waardoor vetten in het lichaam verbrand zullen worden. Zo raakt u snel buikvet en bijvoorbeeld vet op de billen kwijt!

koolhydraatarm eten lijst

Welke groenten zijn koolhydraatarm? U kunt denken aan courgette, spinazie, broccoli, tomaat, bloemkool, selderij, aubergine, paprika en pompoen. Daarnaast horen bij de koolhydraatarm eten lijst tofu, paddenstoelen, aardbeien, abrikozen, ananas, bosbessen, kiwi, passievrucht, sinaasappel en avocado. Indien u zich niet houdt aan een vegetarisch dieet kunt u natuurlijk ook vlees en vis op de lijst zetten: kip, rundersteak, varkenskoteletten, tonijn, zeewolf, heilbot, zalm, kabeljauw en sardines. Ook zuivelproducten waaronder eieren, kwark, boter en Hüttenkäse staan op de koolhydraatarm eten lijst. Verschillende noten en zaden en zelfs oliën kunt u op de lijst vinden. Onder koolhydraatarme dranken behoren water, thee, koffie, eiwitshakes en smoothies. PowerSlim uit Zoetermeer helpt u de voor u juiste producten te kiezen en een uitgebalanceerde lijst voor u te maken.

koolhydraatarm dieet weekmenu

In het PowerSlim kookboek staan al 14 smakelijke weekmenu’s. Bovendien worden in dit kookboek 80 heerlijke recepten overzichtelijk beschreven. Maar u kunt ook zelf een (week-)menu samenstellen uit het uitgebreide PowerSlim assortiment.

koolhydraatarm pasta

En dan is er pasta! Ook koolhydraatarm. PowerSlim tagliatelle, spaghetti, noodles, penne of fusilli, allemaal overheerlijk koolhydraatarm. Lekkere recepten staan in het kookboek en op de PowerSlim website. Bijvoorbeeld Noodles met biefreepjes, Maaltijd Spaghetti, Lasagne of vele andere. Afvallen is nog nooit zo eenvoudig en lekker geweest! Koolhydraatarm. Met PowerSlim uit Zoetermeer.

Wat is PowerSlim

Bij The SlimCompany krijg je persoonlijke begeleiding met gebruikmaking van PowerSlim koolhydraatarme producten. Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek bij een PowerSlim Coach bij u in de buurt!

 

Aanbevolen

Hulp bij afvallen / verantwoord afslanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *