fbpx

Iris van Kralingen

overgewicht

Achtergrond, ervaringen en specialisme

Iris van Kralingen is de eigenaresse van The Slim Company. Met haar jarenlange ervaring als verpleegkundige heeft zij veel gezien op het gebied van gezondheidsproblemen bij mensen. Deze medische kennis past zij ook toe binnen haar praktijk. Zo biedt zij bijvoorbeeld hulp bij afvallen met diabetes, medicijngebruik of een glutenintolerantie. Zij weet precies hoe zij hier het dieet op aan moet passen en hoe doelstellingen behaald kunnen worden. Overgewicht is een groot probleem en dit ontstaat vaak door meerdere factoren. De tactiek die Iris van Kralingen hierdoor ook hanteert is dat eerst de oorzaak op tafel moet komen voordat het probleem getackeld kan worden.

 

The Slim Company

The Slim Company is een aantal jaren geleden opgericht met de gedachte: ‘’ Ik wil mensen gaan helpen!’’ Uit passie en liefde voor mensen en de medische achtergrond van Iris van Kralingen was de praktijk dus een feit. Het moment dat mensen er lucht van kregen dat The Slim Company bestond, stroomde de aanmeldingen binnen. Nadat een aanmelding gedaan is, word je uitgenodigd op een gratis intakegesprek en word er een dieet op maat gemaakt. Dit is noodzakelijk, omdat iedereen weer andere behoefte, wensen of tools nodig heeft om hun doel te behalen. Bij The Slim Company word ook gebruikt gemaakt van PowerSlim producten. Dit zijn koolhydraatarme en eiwitrijke producten, die in het dieet worden gevoegd. De PowerSlim producten staan erom bekend verukkelijk te zijn en dat maakt het hele afvalproces een stuk gemakkelijker! Ook mag je vele momenten op een dag een maaltijd nuttigen en zo krijg je geen last van een hongergevoel, wat bij veel dieten wel het geval is.

 

Tips van Iris van Kralingen

Op het internet zijn zoveel tips en tricks te vinden over hoe je zo snel en goed mogelijk af kan vallen. In de praktijk werkt het vaak anders. Het is een gegeven dat als mensen te snel en ongezond afvallen, nadat het streefgewicht bereikt is, vaak weer terugvallen in hun oude patroon. Dit word het jojo-effect genoemd. Bij The Slim Company werkt dit anders… Doordat Iris van Kralingen een aangepast en gezond dieet aanmeet, gecombineerd met de juiste tips, word deze kans op een terugval geminimaliseerd. Ook worden er na het behalen van het streefgewicht nog gesprekken gehouden om het resultaat vast te houden. Dus twijfel niet langer en begin vandaag met je nieuwe toekomst! Neem contact op via 06-30011683 of stuur een email naar info@slimcompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *