fbpx

Hoe val je gezond af?

Vispakketje

Afvallen op een gezonde manier

Afvallen is een van de moeilijkste zaken die er zijn. Die kilo’s komen vaak even snel weer terug als ze verdwenen waren en bovendien zijn er zo ontzettend veel tips online te vinden die echt nergens op slaan. Gezond zijn de meeste van de bekende diëten echt niet te noemen. Maar hoe doet u het dan wel? Op een manier die gezond genoemd mag worden om dat overtollige vet voor eeuwig gedag te zeggen? Met de hulp van PowerSlim zou bijvoorbeeld een idee kunnen zijn!

Wat is PowerSlim?

PowerSlim gooit de aloude gouden tips waarmee u snel kunt afvallen volledig in het water. Het is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld om haalbaar en effectief te zijn op de lange termijn. U hoeft u dus geen zorgen te maken over tijdelijke resultaten die even snel verdwijnen als ze kwamen: PowerSlim richt zich op een gefaseerde verandering van levenswijze en niet op tips die binnen een paar dagen zichtbaar resultaat beloven. Een gouden regel is dan ook: gezond afvallen doet u niet binnen een week.

Hoe werkt het?

Een eerste fase van ieder dieet moet natuurlijk altijd zijn er gewicht word verloren. Dat is ten slotte toch de hele reden dat u er ooit mee begonnen bent! Bij PowerSlim werkt het zo: in uw eetpatroon worden de producten die u normaal altijd eet vervangen d
oor PowerSlim producten. Dit gebeurd onder begeleiding van een van de voedingscoaches om te verzekeren dat het op een gezonde manier is. Al snel zult u zien dat er een merkbaar verschil in taille en gewicht de kop opsteekt!

In een tweede fase is het natuurlijk de bedoeling uw nieuwe levensstijl te integreren om een vitaal onderdeel te worden voor de rest van uw leven. In deze periode worden de PowerSlim producten dan ook stapsgewijs terug vervangen door gewone producten. Met het verschil dat u leert gezonde alternatieven voor uzelf te bereiden. Zo is afvallen een definitieve toestand!

In de laatste fase is het streefgewicht behaald maar blijft uw PowerSlim coach u wel bijstaan met tips en tricks om te verzekeren dat het PowerSlim resultaat blijft. Hebt u dus al echt van alle soorten diëten uitgeprobeerd? Dan is het misschien tijd u te wenden tot de professionals met ervaring van zaken om op een gezonde manier af te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *