fbpx

Hindoestanen met diabetes

voedingscoach

Hindoestanen met diabetes

Onder de Hindoestanen is diabetes een veelvoorkomend probleem. De oorzaken hiervoor zijn nog niet helemaal bekend, maar feit is het wel. Uit onderzoek is gebleken dat het aan meerdere factoren kan liggen. Zoals een afwijkende leefstijl tegenover autochtone Nederlanders of het kan gerelateerd zijn aan genetische achtergrond. Dit zijn een aantal conclusies waar onderzoekers naar neigen. Wel is vastgelegd dat diabetes type 2, zesmaal vaker voorkomt onder de Hindoestaanse bevolkingsgroep als bij autochtone Nederlanders. Niet alleen uit onderzoek in Nederland is gebleken dat Hindoestanen een grotere kans hebben op diabetes type 2, maar ook uit andere landen.

Oplossingen

Het is duidelijk dat hier een oplossing voor gevonden moet worden en daar kan Slim Company bij helpen. Slim Company is gespecialiseerd in de begeleiding voor het afvallen met diabetes en daarom ben je hier aan het juiste adres! Doordat de afvalcoach Iris van Kralingen een medische achtergrond heeft, en dus veel ervaring in dit vakgebied, kan zij de passende oplossingen bieden. Zij heeft met meerdere gevallen van diabetes te maken gehad en weet hier dus precies op in te spelen.  Doordat er is gebleken dat Hindoestanen meer te maken krijgen met diabetes, wil zij bij deze bevolkingsgroep aankloppen. Zij kan zorgen dat er verandering kan komen! De symptomen die bij deze ziekte komen kijken kunnen verminderen als het gewicht afneemt en als er een gezondere leefstijl toegepast word. Dat moet daarom ook een streven worden.

Jezelf beter voelen

Het gezegde gaat dat een gezonde leefstijl goed is voor je lichaam, ziel en geest. Je gaat je in alle opzichten en aspecten in het leven beter voelen! Je zit weer vol energie en krijgt het gevoel dat je alles weer aankan. Hierdoor ga je misschien ook andere problemen tackelen waaraan je eerder nog niet aan toegekomen was. Wie wil dat nou niet? Dus kun jij jezelf herkennen is deze problematiek en ben je drastisch toe aan verandering? Neem dan contact op met The Slim Company en ga samen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *