Het beste dieet dat er is, PowerSlim

Volgens de cijfers van Volksgezondheid heeft 50% van de Nederlanders overgewicht. Bij meer dan 10% is er sprake van obesitas. 1 op de 3 mensen ziet het nut in van een dieet. Het is waar dat eengezond gewicht voorkomt dat er hart- en vaatziekten ontstaan.

Een gezond lichaam zorgt voor vitaliteit en weerstand, maar in de vele beschikbare diëten en middelen is het lastig om te bepalen wat het beste dieet is. The Slim Company in Zoetermeer heeft zich als gewichtsconsulent en vakbekwame voedingsadviseur gespecialiseerd in het medisch begeleiden en adviseren van mensen die ondersteuning nodig hebben bij het afvallen.

Effectief afvallen met het beste dieet.

Vaak is begeleiding bij het afvallen nodig, omdat er vele gezondheidsproblemen samenvallen bij het afvalproces. Ziektebeelden en gezondheidsklachten worden vaak veroorzaakt door overgewicht of een ongezonde levensstijl, vandaar dat de voedingscoach hierop inzet. The Slim Company in Zoetermeer is ervaringsdeskundig, competent en vakkundig op het gebied van voeding, welzijn en gezondheid. Daarnaast is er een brede kennis in de orthomoleculair therapie. Het bedrijf is gericht op het verbeteren van het gezondheidsproces van klanten en gedreven om het afslanken zo effectief mogelijk te maken met het beste dieet en de beste ondersteuning.

Waarom gezond afvallen met PowerSlim?

PowerSlim is een gedegen programma en levert gedegen producten die ondersteunend zijn bij het afvallen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel producten en diëten op de markt. Echter is het probleem vaak dat deze manieren ervoor zorgen dat er te weinig voedingsstoffen worden opgenomen. Ook het stoppen met suikers heeft mentale en fysieke gevolgen. Het PowerSlim afslank plan is samengesteld door professionele diëtisten en wordt geleverd met meer dan 50 verschillende producten in allerlei smaken. Een overzichtelijk en haalbaar schema ligt ten grondslag aan het proces van gezond afslanken. De persoonlijke en medische begeleiding maken dit het beste dieet beschikbaar, doordat er samen doelen worden verwezenlijkt en resultaten geboekt worden. Het gevolg is een gewenst lichaam en een gezond gewicht. Dankzij goede begeleiding slaagt het traject en kunnen vele kilo’s worden verloren.

De verantwoorde manier van afvallen

Het vanuit Zoetermeer opererende PowerSlim van The Slim Company is een verantwoorde manier van afvallen. Het is mogelijk kleine aanpassingen te maken in reguliere eetgewoonten. Dankzij het programma wordt een hongergevoel of terugval voorkomen. De medische begeleiding voorkomt afkickverschijnselen en een naar gevoel. PowerSlim is ook vele malen beter dan bijvoorbeeld de maaltijdvervangers in winkels. Deze kunnen zonder goede begeleiding zelfs erg veel schade berokkenen. PowerSlim producten hebben een positieve uitwerking op de geest, zodat de gebruiker zich ook beter gaat voelen. De producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Verder worden zuivere, natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals bijvoorbeeld Stevia en een mineraal als kalium. Het bloedsuikergehalte blijft zo in balans en de bloeddruk onder controle.

Vele voordelen van PowerSlim

Gezond afvallen kan enkel met het beste dieet. The Slim Company in Zoetermeer levert een effectieve manier voor het gezond afvallen. De service bestaat uit medische begeleiding, maar het is ook mogelijk om detox kuren of acupunctuur in te zetten. PowerSlim kan dankzij de begeleider ook worden ingezet bij intoleranties, allergieën of diabetes. PowerSlim producten zijn erg gevarieerd en hebben een ruime selectie aan mogelijkheden voor lunch, diner, tussendoortjes en ontbijt. Met de professionele begeleiding is dit wetenschappelijk verantwoorde dieet uit Zoetermeer het beste dieet. Krijg weer vertrouwen, wees volop actief en leef gezond dankzij PowerSlim.