fbpx

Glutenvrij dieet

glutenvrij dieet

Glutenvrij  dieet

Glutenvrij dieet volgen, maar hoe doe je dat? Een glutenvrij dieet houdt in dat je alleen maar producten mag nuttigen die geen gluten bevatten. Gluten komen voor in producten die zijn gemaakt van granen. Hierbij moet je denken aan pasta, brood of koeken. Eigenlijk komen gluten in heel veel producten of ingrediënten voor, wat het een stuk moeilijker maakt om hier een dieet op aan te passen. Een glutenvrij dieet betekent dat je een dieet moet volgen met glutenvrije producten.

The Slim Company

The Slim Company kan voor iedereen een plan op maat maken. Bij iedere aanmelding volgt een consult waarin de wensen en behoeften worden besproken. Hierin komt naar voren wat jij nodig hebt en hoeveel kilo’s je nou eigenlijk kwijt wilt. Achter ieder probleem met overgewicht schuilen vaak ook emotionele problemen en struikelblokken. Bij The Slim Company word persoonlijke begeleiding gegeven tijdens het afvallen en samen met Iris van Kralingen, eigenaresse, ga jij aan de slag om de onderste steen boven te halen. Hierbij ga je reflecteren op waarom jij bepaalde eetgewoontes hebt en kijken hoe je deze af kunt leren. Deze worden vervolgens vervangen met een gezond eet –en leefpatroon, wat na een tijdje als een tweede natuur aan gaat voelen.

Weer lekker in je vel

Wanneer je die overtollige kilo’s kwijt bent zal je je weer lekker gaan voelen. Je gaat zien dat je weer gemotiveerd in het leven zult staan en weer toe bent om nieuwe dingen te gaan ondernemen. Je onzekerheid zal als sneeuw voor de zon verdwijnen en je zult je weer voelen als een nieuw persoon. In de zomertijd komt het vaak voor: lekker op een terrasje met een hapje en een drankje. Zo nu en dan is dit natuurlijk geen probleem, maar hier moet wel de juiste balans in gevonden worden. Sporten is ook een groot onderdeel in het gehele afvalproces. Hardlopen of andere activiteiten zullen ervoor zorgen dat je je lichamelijk en geestelijk beter gaat voelen.

Tips

The Slim Company heeft veel tips en adviezen op het gebied van sporten, voeding en levensstijl. Doordat Iris van Kralingen een expert is op haar gebied weet zij dus ook precies met welke tips jij successen kan boeken. Dus ben jij toe een een nieuwe start en wil je een gezonder eet –en leefpatroon? Neem voor meer vragen, tips of informatie contact op via 06 30011683 of stuur een e-mail naar info@slimcompany.nl en start vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *