fbpx

Gezond afvallen met PowerSlim

paleo dieet

Gezond en verantwoord afvallen met een PowerSlim dieet

Iedereen is wel eens ontevreden over zijn of haar gewicht. U begint enthousiast aan een dieet, raakt daarbij veel kilo’s kwijt, maar komt daarna toch snel weer aan. Het is natuurlijk de bedoeling dat de kilo’s wegblijven en u op uw streefgewicht blijft. Er is een gezonde manier om dit doel te bereiken. U kunt namelijk gezond afvallen met het afvalprogramma van PowerSlim en het streefgewicht behouden. Hieronder wordt hier verder op in gegaan. Waarom afvallen met PowerSlim Bij PowerSlim werken diëtisten met veel ervaring. Zij hebben een succesvol programma ontwikkeld, dat eenvoudig toe te passen is in uw dagelijkse routine. Eigenlijk is PowerSlim geen dieet, maar meer een leefstijl. U leert in plaats van minder te eten, juist anders te eten. Daardoor blijft u na het afvallen, makkelijker op uw streefgewicht. U wordt hierbij langdurig begeleid door één van de voedingscoaches van PowerSlim Voordelen van afvallen met PowerSlim

Gezond afvallen   –   Deskundig advies   –    Goed vol te houden   –   Bevordert de stofwisseling

Blijvende spiermassa   –   Begeleiding bij gewichtsbehoud   –   Eiwitrijke voeding

Gezond voedingsschema   –   Ontwikkeld door diëtisten   –   Lekkere producten

Hoe werkt PowerSlim

Tijdens het PowerSlim dieet, eet u in de eerste fase ongeveer om de 2.5 uur. Dat zijn zo’n zes eetmomenten per dag. In deze eerste fase gaat u afvallen.  Daarna gaat u naar de overgangsfase, waarin een aantal Powerslim producten langzaam worden vervangen door normale voeding. U leert in deze fase een gezond voedingspatroon aan te houden. In de laatste fase, is het belangrijk dat u niet terug valt in uw oude patroon. U blijft onder begeleiding van de coach en eet alleen nog maar tussendoortjes van PowerSlim.

Tips om gezond af te vallen met PowerSlim

Als u gezond wilt afvallen en een goed resultaat wilt bereiken, is lichaamsbeweging ook erg belangrijk. Een tip is om een doel voor uzelf te stellen dat ook echt haalbaar is. Stel geen te hoge eisen voor uzelf. Afvallen moet leuk zijn, om zo gemotiveerd te blijven. Als het kan, probeer dan samen met iemand uit het gezin een dieet te volgen. Zo kunt u zichzelf aan iemand anders optrekken en blijft u gemotiveerd. Ook is het goed om ervoor te zorgen dat u geen snacks en snoep in huis heeft. Zo komt u ook niet in de verleiding.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *