fbpx

Gezond afvallen met minder koolhydraten

sporten

Gewichtsverlies

Er bestaan vele manieren om te kunnen afvallen, zo is er een grote keuze in verschillende diëten die u zou kunnen volgen en zijn er vele sportclubs die u garanderen dat u bij hen zult afvallen. Maar wat vooral belangrijk is, is dat de manier waarop u afvalt gezond is. Zo is bijvoorbeeld het volgen van een crash dieet voor u zelf niet gezond. Een gezonde manier van afvallen is bijvoorbeeld door te beginnen met het eten van minder koolhydraten. Via Slimcompany kunt u hiervoor heerlijke recepten vinden.

Koolhydraten, wat zijn het?

Allereerst is het handig om te weten wat koolhydraten precies zijn en in welke voedingsmiddelen ze te vinden zijn. Koolhydraten zijn de energieleveranciers van het lichaam, bij het verbranden van de koolhydraten komt energie vrij voor het lichaam. Koolhydraten zitten in veel van ons voedsel, zoals; suikers, granen, zetmeel, pasta, brood, koek en ook in snoep. Kortom, koolhydraten zijn ook niet erg gezond. Ook als u niet als doel hebt om af te vallen is het van belang om ervoor te zorgen dat u niet te veel koolhydraten binnenkrijgt. Want als het lichaam meer koolhydraten binnenkrijgt, dan dat het verbruikt, zal het te veel aan koolhydraten worden opgeslagen als vet. Het is dus vaak het te veel aan koolhydraten wat voor een toename van het gewicht zorgt en niet zozeer de vetten, zoals vaak gedacht wordt.

Koolhydraatarm dieet

Als u er voor kiest om een koolhydraat vrij dieet te gaan volgen zal uw lichaam overgaan op vet verbranding. Het volgen van een koolhydraat arm dieet is een bewezen afslankmethode, om er voor te zorgen dat u altijd op een goede en gezonde manier uw overtollig lichaamsvet kunt verbranden. Als u een koolhydraat arm dieet wilt gaan volgen kunt u dit samen met de voedingsdeskundige en gewichtsconsulent van Slim Compagny op stellen, via Powerslim. En na verloop van tijd zal uw lichaam volledig gewend zijn aan koolhydraat vrij eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *