fbpx

Gezond afvallen met een PowerSlim gewichtsconsulent

Gezond Afvallen

 Gezond afvallen met een PowerSlim gewichtsconsulent is de meest effectieve manier!

Nu we al bijna in de derde maand van 2016 zitten, hebben de meeste mensen de eerste poging tot afvallen al achter de rug. Is het u ook nog niet gelukt om gezond en snel af te vallen? Bent u opzoek naar een haalbaar, gezond en snel afvalprogramma samen met bruikbare tips? Dan bent u bij The Slim Company aan het juiste adres!

The Slim Company heeft een programma ontwikkeld waarmee iedereen op een gezonde manier snel gewicht zal verliezen. Doordat het afvallen direct op de weegschaal merkbaar zal zijn zal dit een extra motivatie zijn op door te gaan. Afvallen is geen makkelijk karwei. Het vraagt veel motivatie, inzet en daadkracht op de lange termijn. The Slim Company biedt u met het afslankprogramma PowerSlim de ultieme combinatie om op een gezonde manier af te vallen.

Wanneer u start met het PowerSlim programma worden uw ontbijt, lunch en tussendoortjes vervangen door PowerSlim producten. Wanneer u deze producten gebruikt, neemt u geen koolhydraten en vetten meer tot zich, wat er voor zorgt dat er een verandering plaats vindt in de stofwisseling. Dit zorgt ervoor dat u snel maar gezond afvalt.

Als u zeer snel af wilt vallen kunt u langere tijd de producten gebruiken als ontbijt, lunch en tussendoortjes. Wilt u gelijkmatiger afvallen, dan kunt u na de eerste fase steeds meer gezonde producten gaan toevoegen aan uw voeding. U neemt dan minder van de PowerSlim producten en meer gezonde producten. Mocht u weinig ervaring of inspiratie hebben voor gezonde producten, dan is dit geen probleem omdat The Slim Company u tips geeft over gezonde, maar zeer lekkere recepten. Wanneer we een gepaste combinatie hebben samengesteld van PowerSlim producten en gezonde producten dan draagt dit bij aan een stabilisatie van het gewicht en zorgt dit voor gewichtsbehoud.

Het behoud van het juiste gewicht is uiteindelijk het doel van het afvallen. Om dit op een manier te bereiken die voor u gezond, snel en ook vol te houden is biedt The Slim Company naast het afvalprogramma GRATIS begeleiding. Deze begeleiding bestaat uit een dieetcoach die u tips geeft met betrekking tot het afvallen en gezond eten. Daarnaast zal de dieetcoach u meten om de afvalresultaten duidelijk in kaart te brengen en u eventuele vragen te beantwoorden.
Afvallen is niet makkelijk, dat weet iedereen. U zult met ups en downs afvallen. Wanneer u een periode heeft waarin het allemaal niet lukt, of er geen gewicht af is, dan staat de dieetcoach voor u klaar om u op te peppen. Door de ervaringen van de dieetcoach weet deze u op een positieve manier weer aan het afvallen te krijgen.

Naast dat er een dieetcoach betrokken is bij uw afvalprogramma biedt The Slim Company ervaringsverhalen van personen die u succesvol voorgingen in dit proces. Deze ervaringsverhalen staan vol met tips. U zult hier herkenning in vinden wanneer het afvallen stil lijkt te liggen, of wanneer u moeite heeft om zich aan het dieet te houden.

Bent u opzoek naar een programma dat u op een gezonde, snelle en effectieve manier van uw overgewicht kan af helpen, dan bent u bij The Slim Company aan het goede adres! U krijgt hier de juiste begeleiding, boordevol tips en adviezen, een luisterend oor van een professionele dieetcoach die ook nog eens medisch gecertificeerd is. Dit samen met de PowerSlim producten zorgt voor een perfect afslankprogramma voor u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *