fbpx

Gezond afvallen met citroen

paleo dieet zoetermeer snel afvallen verantwoord afslanken

Afvallen met citroen

Het gerucht gaat al een lange tijd dat citroen kan helpen bij het afvallen. Maar is dit eigenlijk wel zo? En hoe zou dit dan werken. Dit artikel beantwoordt waarschijnlijk al je vragen dus lees snel door!

Afvallen

Veel mannen en vrouwen willen graag afvallen. Het kan zijn dat je een paar kilo kwijt wilt maar het kan ook zijn dat je aan ernstig overgewicht lijdt en dat je wel moet afvallen. In beide gevallen kan het erg handig en succesvol zijn om in contact te treden met een coach of om zelf op zoek te gaan naar informatie en tips om zo het gewenste resultaat te behalen. Eén van de tips is het gebruik van citroenen of citroensap.

Het effect van citroen

Het gerucht dat citroenen goed en gezond zijn is waar. Een citroen is namelijk één van de fruitsoorten die je stofwisseling versnelt. In het geval van citroen komt dat door het citroenzuur, dit zuur helpt dus bij het verteren van je maaltijden en daarnaast reinigt citroensap je lichaam. Doordat je stofwisseling versnelt, versnelt automatisch ook het afvalproces. De vraag die dan naar bovenkomt is: Hoe krijg ik een citroen dan binnen? Een citroen eten is niet aan te raden. Het is zo zuur dat de meeste mensen dit erg vies zullen vinden. De goede stoffen van de citroen zitten met name in het sap. Door een citroen te persen en het sap op te vangen kan je dit opdrinken. Om de zure smaak te verminderen kan je het sap mengen door:

  • Een glas water
  • Door de thee voor een lekker warm glas thee
  • Over je vlees
  • Je kan een fruitcocktail maken met citroen
  • Het mengen door je salade of toetje

PowerSlim

PowerSlim is een afvalprogramma. Veel mensen die overtollige kilo’s kwijt willen gebruiken dit programma. Het belangrijke van PowerSlim is dat je niet gaat crashdieeten maar dat je gezond gaat afvallen. Gezond afvallen en toch alle voedingsstoffen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft. Nog een voordeel is dat je met PowerSlim lekkere recepten kan uitproberen en dat je ook zorgt voor goede eetgewoontes in de toekomst. Het proberen? Dan kan je je vrijblijvend aanmelden voor een gratis adviesgesprek. Wil je graag meer tips of recepten? Kijk dan eens op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *