fbpx
vetpercentage verlagen met The Sim Company in zoetermeer met koolhydraatarmdieet

Gewichtsbeheersing / Gezond gewicht

Slim Company geeft u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Daarbij is het natuurlijk heel belangrijk dat gewichtsbeheersing en gewichtsbehoud hier op volgen.

Gewichtsbeheersing: gewicht stabiliseren

Wellicht dat u in uw hele leven al diverse afslankpogingen heeft gedaan en al diverse afslankprogramma’s heeft gevolgd. Is het niet vaak zo dat u na al die verloren kilo’s toch weer bent aangekomen toen u weer ‘normaal’ ging eten? Wat is eigenlijk een normaal eetpatroon voor u? Veel mensen leren wel hoe ze (snel) moeten afvallen, maar vergeten hun gewicht te stabiliseren, zodat gewichtsbeheersing een probleem wordt en ja, dan krijgt u het beruchte jo-jo effect.

smoothie afslank plan afslanken met smoothie afslank plan

Wanneer gaat u beginnen met PowerSlim?

Gewichtsbehoud: jo- jo effect voorkomen

Voor een goed gewichtsbehoud en gezond gewicht, is het zo belangrijk om na het afvallen te weten hoe u wellicht uw met pijn en moeite afgevallen kilo’s blijvend vaarwel kunt zeggen. Het voorkomen van het beruchte jo-jo effect bereikt u alleen als u daadwerkelijk en voorgoed afscheid kunt nemen van uw oude eetgewoontes en (ongezonde) levensstijl. Pas als u bereid bent en kunt accepteren dat u voor een makkelijke gewichtsbeheersing blijvend bepaalde veranderingen moet doorvoeren, zult u zien en merken dat het echt helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om uw ideaal gewicht te behouden! U kunt het ook!

Gewichtsbehoud met PowerSlim

Gewichtsbehoud met PowerSlim gaat eigenlijk geleidelijk en is makkelijk te behalen en te behouden. Als u uw streefgewicht heeft bereikt met het PowerSlim dieet, gaan wij er samen voor zorg dragen dat uw gewichtsbeheersing lukt en dat u niet weer aankomt. Het verkrijgen van een goed resultaat werkt natuurlijk ontzettend motiverend en het zou toch zonde zijn als u het daarna weer laat verslonzen? Als PowerSlim voedingscoach zijn wij erg in de weer met onze klanten en zullen er alles aan doen om u te leren uw gewicht te beheersen!

Gezond eten en een gezond gewicht

Slim Company helpt en adviseert u bij een gezond voedingspatroon en levensstijl. Na het behalen van uw streefgewicht, blijft u onder onze begeleiding in een “keep-up” plan. Gezond eten een gezond gewicht is ook echt voor u mogelijk als u hier voor open staat en hier zelf ook het belang van inziet. Dus zeg maar voorgoed dag tegen uw verloren kilo’s!

PowerSlim en bewegen

Voldoende lichaamsbeweging is natuurlijk ook erg belangrijk als u wilt afvallen. Naast gezonde voeding en begeleiding bij het afslanken, is extra beweging een onmisbaar onderdeel om uw lichaam gezond, slank en fit te houden.
Met een speciaal “Moveyorself” bewegingsprogramma van PowerSlim, bent u in staat om in korte tijd en op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om uw lichaam in goede conditie te houden en gezond, slank en energiek te blijven. Als u niet van oefeningen houdt, gaan wij met u overleggen welke mogelijke sporten of bewegingsactiviteiten u dan het beste kunt doen en voor welk doel.

Wanneer gaat u beginnen met PowerSlim?