fbpx

Dieet schema nodig? Doe het samen met The Slim Company!

detox detoxen

Dieet keuze

Het is de grote paradox van onze eeuw: we hebben eindelijk een overvloed aan voedsel en lekkernijen en nu is het probleem geworden omdat we te dik worden! Het is misschien wel een epidemie geworden: overgewicht. In meerdere of mindere mate speelt het voor bijna iedereen tegenwoordig wel. Er is dan ook een gigantisch aanbod in producten, cursussen en adviezen om af te vallen. Afvallen is een nieuwe industrie geworden! Hoe moet u door de bomen het bos nog zien? Welk dieet moet u kiezen? Hoe weet u of u verantwoord bezig bent, met gezond afvallen? Hierbij zijn we bij een belangrijke kern aangekomen: gezond afvallen!

 

Geen jojo-effect

Het is bij lang niet iedereen bekend, maar de slechtste manier van afvallen is een snel dieet gebaseerd op alleen maar het terugdringen van calorieën. U kent ze wel, de zogenaamde ‘crash’ diëten waarbij het gaat om razendsnel afslanken. Rampzalig, want dit is een gegarandeerde route naar het bekende jojo-effect! Essentiële tips bij afvallen: om blijvend gewicht te verliezen op een gezonde manier is het heel belangrijk dit op een overwogen manier te doen, waarbij u alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt en op een geleidelijke manier gewicht verliest. Dat is wat gezond afvallen inhoudt. Om er zeker van te zijn dat u verantwoord afslankt, is het heel handig om daarbij een specifiek dieet aan te houden, vastgelegd in een schema.

 

Hulp met een dieet schema van de The Slim Company

Om een schema op te stellen hebt u gespecialiseerde hulp nodig en slimme tips. The Slim Company biedt die hulp met kennis en ervaring als het gaat om gezond en duurzaam afslanken. Met ondersteunende PowerSlim producten en met op maat gesneden tips, helpt The Slim Company u optimaal in uw proces. Het is van het grootste belang dat u afslanken niet in uw eentje doet, maar met de begripvolle en effectieve ondersteuning van The Slim Company. Samen werken we toe naar een dieet schema dat voor u werkt!

 

Een schema en heerlijke PowerSlim producten

Het handige van de aanpak van The Slim Company is dat er gewerkt wordt met een eigen productenlijn PowerSlim genaamd. Hierdoor kunnen we heel precies werken en zeker weten dat u op een gezonde manier afvalt, zonder tekorten aan essentiële voedingsstoffen. De PowerSlim producten kunnen op een heel effectieve en smakelijke manier in het dieet schema ingevoegd worden. Er zijn producten van PowerSlim voor het ontbijt, voor de lunch en het avondeten, maar er zijn ook heerlijke zoete en hartige snacks, desserts en dranken van PowerSlim. Want één van de belangrijkste tips van The Slim Company om gezond en blijvend af te vallen: blijf genieten! Neem voor meer informatie over de producten en diensten van The Slim Company contact op via 0630011683 of stuur een e-mail naar info@slimcompany.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *